Nails Collection

Здравейте , красавици!Днес ще продължа с моята колекция от лакове (втора част) . Ще ви представя 5 лака на марката Barielle. За съжаление мисля,че не се предлагат в България. Подарък са ми от една приятелка от Англия и нямам представа колко струват. Цветовете са уникални , доста наситени, работи се лесно с тях, но не са много издръжливи. 



Три от цветовете са в розовата гама. Доста нежни и женствени. Единият е със ситни,едва забележими, брокатени частици ; единият е чисто бебешко наситено розов , а другия е доста светъл ,леко хамелеонски цвят.
Останалите 2 цвета са по-тъмни.Единият е маслинено-кафяв изчистен цвят, а другият е кафяв с доста брокатени частици и хамелеонски ефект.





Любимият ми цвят е бебешкото розово. Не съм попадала на такъв цвят в България и съм много доволна. Цветът ,който най-малко ми харесва е светло-хамелеонския .. Винаги става на черти и просто не ми допада. 

2 коментара

  1. Отговори
    1. На мен нещо не ми допадна и не го бях пробвала. Но днес докато подготвях публикацията се лакирах с него и всъщност и на мен доста ми допадна. :D :)

      Изтриване

Абонирай се за Глам новини

* indicates required