Haul № 1

Здравейте!!!
Днес имах доста дълъг и изморителен ден, който завърши с дълга разходка в мола. Запалих си свещ, налях си вино и реших да ви покажа с какво се сдобих днес . 


Това е свещта ,която използвам в момента. Тя е на  Ambi Pur . Има много приятна и успокояваща , ненатрапчива миризма и си сменя цветовете. 

С две мои приятелки бяхме пуснали поръчка от  www.fragnancedirect.co.uk и днес я получихме.

Като луди фенове на Manhattan нямаше как да пропуснем офертата и да се накупим . Искам да отбележа ,че цената на един гланц беше 1 паунд. В онлайн- магазина предлагаха 6 различни цвята. 

Ето така изглеждат те  . Аз имам (от ляво на дясно) първия ,втория и последния цвят. Номерата им са 53M , 56K  и 54L.
Пълното име на продукта е Manhattan Soft Mat Lipcream. 
Грамаж - 6,5 ml.
На опаковката пише : "Уникален продукт с наситен цвят и нежен-мат финиш . За изключително нежно усещане върху устните".

Страхотен продукт ,със страхотен мирис ,страхотни цветове, стои дълготрайно и естествено. 

Определено си заслужава да го пробвате ,ако все още не сте.


Опаковката е с черна матова капачка, която се затваря идеално. Нанася се с апликатор , а консистенцията на червилото е доста гъста. Нанася се много лесно на устните и не е необходимо много голямо количество от продукта. Матовият ефект се получава доста бързо , за около 1 минута след нанасяне .  И трите продукта , които имам се различават малко по мирис. Имат доста специфичен сладникав аромат . В началото ми се стори малко тежък ,но всъщност въобще не е.
Наистина страхотен продукт!!

Следващата неща са от мола и за тях ще ви поговоря по-малко ,че се отплеснах съвсем :D 

Все още не съм ползвала всички неща и изказвам първоначално мнение.


1. Купих си един лак на Maybelline- Colorama Цвят 49 .
Цена - 1,99 лв.Отдолу имах вече бял лак ,но реших да се намацам малко за да видя как е лакът. Честно казано не останах особено впечатлена.. Доста рядък и почти прозрачен лак. Очаквах да придава повече блясък на ноктите , но ще го пробвам и в други комбинации.

2.  Вторият лак , който си купих е на Flormar . Той е номер 431.

Цена-2,09 лв.

Малко ми беше трудно да уловя точния цвят , но горе -долу е това. Отново има доста брокат и в доста интересен син цвят. 

3.  Реших да се отбия и през аптеката за да си взема нов балсам за устни , който да върши чудеса.. Чудех се между този на La Roche Posay и този на Vichy .  Препоръчаха ми балсама на La Roche .  **Снимката е от интернет. 


Сложила съм си няколко пъти до сега и съм доволна .


Опаковката е пластмасова с апликатор за нанасяне. Доста гъст продукт. Не знам защо , но очаквах нещо доста по- течно. Има доста успокояващ ефект,нанася се много лесно .Няма цвят или мирис. 
Грамаж - 7,5 ml. 
Цена- 8,30 лв.

Докато бях в аптеката ми дадоха няколко мостри на La Roche Posay .
Едната е за "SOS несъвършенства" и съдържа 2 мостри . Едната е на Effaclar почистващ измиващ гел (7 ml.) , а другата на Effaclar DUO двойна ефективност ( 2 ml.) 
Другата е новият им каталог и съдържа 6 различни мостри на продукти за чувствителна кожа. Накрая на брошурата има талон . Ако решиш да си купиш нещо от тази серия , го попълваш и получаваш подарък.
Ето тук можете да видите списък с всички аптеки , които предлагат мострите :
 Ето тук можете да видите списък с всички аптеки , които предлагат мострите .


Последното нещо , което ще ви покажа не е свързано с козметиката. Като един книгоман и фен на Елиф Шафак  искам да имам всички нейни книги. Това е четвъртата нейна книга , която имам . Много ми харесват темите на книгите ,начини , по който са написани и описани . Любимата ми нейна книга е "Любов" . Мисля, когато събера всички книги да направя ревюта за тях и да ви споделя любимите ми цитати от тях.
Цената на тази книга е 14,90 лв.


Тази публикация стана малко дълга  и ако съм ви отегчила ,моля да ме извините :))

1 коментар

Абонирай се за Глам новини

* indicates required