Nails Collection

Здравейте , мили дами!!
Честит празник на всички!! Пожелавам ви всеки един ден да е изпълнен с хубави моменти  и хубави хора и винаги да бъдете обичани ! Днес ще ви покажа моята колекция от лакове (част първа) .

Всички лакове са два пласта , с изключение на брокатения и този след него. Брокатеният лак е един пласт , а другия -3 .

1.Maybelline Colo Rama - № 49
2. Maybelline Colo Rama- № 749Цветовете изглеждат доста интересни отвън , но са доста течни и не съм изключително доволна от тях.  На ноктите стоят доста бледо . Цената им е  1,99 лв.

3. Avon -Nailwear pro + - Lemon Sugar
4. Avon - Nailwear pro + - Serene


Доста красиви и наситени цветове. Засъхват бързо . Първоначално може да имате проблем с нанасянето на жълтия цвят, но се свиква. Аз си ги взех на промоция - 2 броя за 8 лв. Мисля , че по принцип само единия лак е около 8 лв. 
Определено бих казала , че си заслужават , защото са доста дълготрайни, работи се лесно с тях и са доста големи.

5. Miss Sporty - Quickdry - № 2226
6. Golden Rose - Fashion Color - № 47
7. Rimmel London - 60 Seconds - № 610 Pompous

И трите цвята са доста добри и си заслужават. 
*Синият е един от любимите ми цветове . Доста наситен и доста красив. Засъхва наистина доста бързо и трябва да се работи внимателно и прецизно с него. Има малко странна миризма . Цената му е около 3 лв.
*Червеният цвят е доста плътен и се нанася лесно. Много красив и универсален цвят. Цената му е не повече от 2 лв.
*Лилавият има брокатени частици и също е доста плътен. Губи блясъка си на 3 ден , но с един топ лак е като нов. Трябва да се работи бързо с него, защото засъхва бързо.  Редовната му цена е около 4лв. 

8. Golden Rose- Rich Color - № 38
9. Golden Rose - Rich Color - № 35
10. Golden Rose - Jolly Jewels- № 107

*Първият цвят ми е любимият. Бледо лилав , много нежен и наситен цвят. Напомня ми на люляк.  Цена - 3 лв
*Черното си е черно. Плътно , нанася се много лесно с плоска четка и е доста издръжлив. Също мой много любим цвят. Цена - 3 лв.
*Цялата колекция на Golden Rose - Jolly Jewels е изключително добра. Имат доста интересни и доста наситена брокатени комбинации. Доста гъсти и се нанасят изключително лесно. Единствения проблем е с отстраняването после , но това е така с всички брокатени лакове. Цената е около 5 лв.

11. Catherine Arley -№ 715
12. Flormar - № 431
13. Golden Rose - Paris - № 121

*Първият лак е доста некачествен. Изобщо не съм доволна от него и почти не го използвам. Доста течен и прозрачен лак.. Трябват повече от 3 пласта за да се види добре цвета. Не помня каква е цената му , но не бих си купила повече от тази марка. 
* Следващият цвят е много интересен и красив цвят. Има брокатени частици. Малко е течен и не много плътен , но два пласта са му достатъчни за да изглежда добре.
* Тъмен изчистен син цвят . Доста плътен , дълготраен и лъскав цвят. Много обичам тъмни цветове и този доста ми допада. 

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required