Nails Collection

Добро утро , дами!

Очертава се един доста слънчев и топъл ден! Ще продължа с колекцията си от лакове (част трета). Всички ,лакове , които ще ви представя днес са на Perfect. Цената на един лак  е 2,09 лв. Не съм сигурна обаче , че съм разчела правилно всички номера на лаковете. Искрено се извинявам за допуснатите грешки.Първо ще започна с по-тъмните нюанси.


*Всички показани лакове са по 2 пласта.

Имам 9 по-тъмни нюанса. Някои са изчистени, други с брокат или с хамелеон ефект. От тези 9 не харесвам особено само 2 цвята.


     1. Perfect -№ K 19
2. Perfect - № 61

3. Perfect - №  129


Първият цвят е малко по - блед , отколкото ми се иска ,но ми допада. Има вишнево-лилав цвят със златисти брокатени частици.Вторият цвят е изцяло брокатен със сини и лилави точки ,различни по големи. Не бих го използвала като основен цвят , но много обичам да го използвам в комбинация с черен лак.Третият лак е тъмно син с малко по-светли сини брокатени частици.

4. Perfect - № S 27

5.Perfect - № 135 

6.Perfect - №  S 24

Първият цвят е  изчистен и доста наситен син. Доста красив лак.

С втория лак имам проблем обаче. Изглежда страхотно в шишенцето , но нанесен има матов ефект. Никъде не пише ,че има такъв ефект за това съм доста разочарована.. Не харесвам матовия ефект. Дори и с топ лак отгоре пак си има същия ефект.Третият цвят е "пищящо" розов . Използвам този цвят само лятото .

 7. Perfect - № 83

8. Perfect Gel - № 908

9. Perfect Gel - № 521

С първия лак също имам "love-hate relation". Доста красив динен цвят , но е изключително блед, дори бих казала прозрачен.Следващите два са от серията гел-лакове на Perfect. Единият е изчистен червен , другия - лилав с хамелеонски ефект. И двата цвята са доста наситени и плътни. Нанесени върху ноктите имат страшно много блясък.
Преминавам към последните 5 цвята на Perfect , които имам. Те са по-телесни и не толкова тъмни и наситени. От следващите лакове  не харесвам само един цвят.

10. Perfect - № 146

11.Perfect - № 56 

12. Perfect - № 07

 Първият цвят е "тиквен цвят" . Доста подходящ за пролетното време навън ;) Вторият цвят бих определила като "пепел от рози" . Бледо розов , доста нежен и женствен цвят.Третият е моят фаворит - съвсем бледо бебешко розово. 

13. Perfect - № 152

14. Perfect - № F 2

Първият цвят е телесен и доста красив цвят , но четката му е много разпокъсана и стърчат косъмчета навсякъде, което прави нанасянето доста трудно.Вторият лак е бял . Не е наситен и не стои като латекс върху ноктите :-D
 Ползвали ли сте някои от тези лакове. Ще се радвам да споделите мнението си с мен . Приятен ден на всички :))


Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required