С бебе на планина - Боровец 2021

Преди обожавах жегите, но тази година ми дойдоха в повече и за първи път посетих планина и през лятото! Много добро решение, успяхме да си починем наистина хубаво!

с бебе на планина

А в днешния пост ще ви представя впечатленията си от хотел Ястребец, Боровец : 

✅Ние бяхме отседнали в апартамент с 2 спални, който беше супер просторен, чист и уютен. Бонус - имаше и 2 бани, както и кафемашина! 

Към всяка спалня имаше и климатик, но в по- малките апартаменти няма ( не, че ни се наложи да ползваме!). Хотел Ястребец предлага и малки вили, които обаче не ни се сториха удобни за нашето положение ( с току-що проходило дете), заради дървените и извити стълби. 

с бебе на планина
✅Детската кошарка беше в много добро състояние. Имаше и възглавница и дебела завивка към нея. Бяха приготвили и малък халат и чехлички за Иван. 

✅ Хотелът се намира до писта Ястребец 3, което си е удобство и през зимата, и през лятото! Иван много се изкефи на гледката и ходихме редовно да играем там с топка и да търсим шишарки! 

хотел ястребец мнения

хотел ястребец мнения
✅Като цяло хотелът е много удобен за деца, приемат и кучовци. Имаше доста и от двете породи! 😀

✅Детски кът ( целият с мокет, тоест обезопасен и удобен), който е отворен постоянно. Нямаше аниматор, може би през зимата има! Най-удобното е че детският кът е директно свързан с ресторанта, в който е закуската, така че можеш спокойно да хапваш/ пиеш кафе, докато детето си играе. 

хотел ястребец деца

хотел ястребец боровец
✅ Има и външен детски кът с катерушки, пързалка, въжен мост и други съоръжения, който е подходящ за малко по- големи деца. 

✅ Към хотела има и "Горски парк", където може да се разходите на спокойствие, да подишате чист въздух и да се порадвате на прекрасната природа. Този парк си е към хотела, има и велоалеи, уреди за външна тренировка, малък параклис. 

хотел ястребец мнения
✅Хотелът има басейн, фитнес, спа и термозона, за които не мога да изкажа мнение. Преди е имало и тенис корт, който сега беше в ремонт( строят се допълнителни къщички, така че не знам дали ще го има). 


🍴Разнообразието на закуска не беше нещо уау, но беше напълно достатъчно. Всеки ден имаше едно и също( обичайното яйца, бекон, кроасани, палачинки, филийки, плодове, кисело мляко, овесени ядки и сушени плодове). Иван хапва кисело мляко с бисквити и плодове, препечени филийки с кашкавал/сирене. Кафето на блок масата беше шварц 👎, но можеш да си поръчаш да ти сервират и от кафемашина. 

🍴Към хотела има ресторант, където може да обядвате и/или вечерята( не е включено в цената на нощувката). Имаше предостатъчни детски столчета, както и специално детско меню( картофената крем супа беше много вкусна!). Имаше и няколко веган предложения. Храната в самия ресторант не беше лоша, но определено можеше да е по- вкусна! 

🍴Два пъти хапнахме в ресторант Виктория на центъра ( срещу хотел Рила) и много ни хареса. 


✅Пак срещу хотел Рила може да намерите Въжения град, който е супер развлечение за по-големи деца, че даже и за възрастни. До него има и затворен детски кът ( цена за 30 минути - 6лв, а за 1 час - 10 лв.), който Иван много хареса. В детския кът има пясъчник, хамак, люлки, пързалка, къщичка, катерушка - много приятен и много зелен! 

детски кът боровец


💛

Последвайте ме Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin

*Линковете са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях.*

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required