С бебе на море : в Поморие през 2021

За първата ни почивка с вече ходещо бебе решихме да заложим на апартамент, с идеята Иван да има повече място за движение. И така след дълго чудене се озовахме в Поморие. 

с бебе на море

Избрахме Dune boutique в Поморие. Ето и мнението ми за него : 

✅Просторен апартамент, оборудван с всичко необходимо - печка, хладилник, пералня. 

✅Добро местоположение- намира се на улица Крайбрежна и е буквално на 1 ръка разстояние от плажа, който е част от свободната зона. Локацията наистина е добра и на пешеходно разстояние се намират ресторант, магазинче за плодове и зеленчуци, закуски, дори и центъра, както и няколко бийч бара. 

✅Стаите с гледка към морето са наистина много приятен избор. 

✅Чисто нова детска кошарка, тоест в добро състояние. Бяха забравили да я сложат в стаята, въпреки предварително заявяване, но реагираха много бързо. 

✅Имаше предостатъчно кърпи за всички ни, аз все пак носех отделна за Иван, който е с по- чувствителна кожа и не ми се рискуваше. 

✅Килер, който беше доста удобен за разположение на половината багаж, който бях помъкнала!

✅Климатици в спалнята и хола, които бяха поставени на подходящите места. 

✅Тиха и спокойна обстановка.


❎Не е съвсем подходящо за детски колички, защото все има стълби за качване. 

❎За целия престой не дойдоха да почистят нито един път стаята ни. В стаята си имаше метла и стирка, които се наложи да използвам няколко пъти. 

❎Няма работник на рецепцията през цялото време, тоест ако ви трябва нещо - трябва да позвъните. 

❎В цената е включен "безплатен обществен паркинг", което ще рече "ако има места - паркирате". Самият хотел е на улицата и пред него има няколко места за паркиране, които не бяха свободни в нито един момент от престоя ни. Паркирахме срещу хотела, където обаче паркират и всички, които посещават плажа- така че положението с намирането на паркомясто си беше чиста доза късмет. 


А сега и за нещата, които ми направиха впечатление в самото Поморие : 

✅Много ни хареса бийч бар Кариби и това е и плажа, който посещавахме. 

бебе и море

✅Още след първото посещение си харесахме ресторант Rose garden. Ние сме си претенции, когато стане въпрос за храна. Търсим не толкова нещо супер засукано и модерно, а по- скоро да е вкусно. В ресторанта пробвахме доста неща и почти всичко ни хареса. Препоръчвам таратора, лаврака на скара, салатите с пресни домати, а за по- смелите- ризото с ананас! Персоналът беше супер любезен и приятелски настроен към Иван, мястото беше чисто и поддържано. Нямахме проблем с намирането на места, защото винаги ходехме рано! Иначе ни препоръчаха да си запазваме маса, особено за вечеря.

къде да ядем в поморие

✅Старата част на града (центъра) е доста голяма и приятна за разходка( дори и с количка). Има паркче с катерушки ( други не видях обаче!), колички, заведения - обичайното. Пак казвам, че ние ходехме в ранните часове и към 8, когато вече си тръгнахме се пълнеше с хора и ставаше по-шумно! 

✅Италиански сладолед Gelateria MIO, който се намира общо взето в центъра на центъра е жесток! Сорбето малина беше превъзходно и бих се върнала за още! 


❎В крайбрежната част, където ние бяхме отседнали определено е презастроено и има дооста хора. 


💛

Последвайте ме Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin

*Линковете са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях.*

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required