Nova aesthetic - мястото да се поглезиш в Хасково

Nova aesthetic *  e сравнително нов, естетичен център в Хасково. В него може да се възползвате от най-висок клас апаратни процедури за лице и тяло, ще получите персонално отношение, професионално мнение, също и чаша ароматно кафе! Аз лично мога да прекарам цял ден там! 
Nova aesthetics - мястото да се поглезиш в Хасково  лазерна епилация хидрафейшъл антицелулитни процедури

Ето от какви процедури може да се възползвате : 

🫧Почистване Hydrafacial - с най- новия апарат на марката. Единствената процедура за лице, която смело си правя. Всичко е с апарат, без стискане и стресиране на кожата! ⭐️ След нея лицето е хидратирано, меко и свежо. Хубаво е първите 3 процедури да са на често, след това се разреждат.
💥 Радиочестота за лице и тяло Nuera tight- самият апарат позволява персонализиране на процедурите, според нуждите на всеки човек. С него може да стягате тялото, да редуцирате целулит, да изгладите бръчки и тн. Представлява загряване на кожата и подкожната мастна тъкан на различна дълбочина.  Изключително приятна и дори релаксираща процедура, подходяща за всеки тип кожа. 
💪 Нервно- мускулна стимулация Wonder - една 25минутна сесия с този апарат е равнозначна на няколко часа интензивни фитнес тренировки. Сами може да се досетите за страхотните му ползи! Процедурите не са болезнени, малко странно се усещат в началото, но се свиква. Може да имате мускулна треска на следващия ден. Хубаво е да се правят по 2 на седмица, за по- добри резултати.
☀️ Лазерна епилация - разполагат с двата вида лазер( александритен и диоден). Аз предпочитам александритния и смело мога да заявя, че това е една от най- добрите инвестиции за тялото ми. 👌
Nova aesthetics - мястото да се поглезиш в Хасково  лазерна епилация хидрафейшъл антицелулитни процедури

Nova aesthetics - мястото да се поглезиш в Хасково  лазерна епилация хидрафейшъл антицелулитни процедури

Пробвах всички процедури, които предлагат ( без диодния лазер) и не мога да си избера фаворит! Може да се допитате до екипа на @nova.aestheticbg по всяко време. Те предлагат и безплатни консултации. Щом отговориха на безкрайните ми въпроси.. няма какво да ги уплаши! 😁🫶

💛

Последвайте ме Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin

*В партньорство*

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required