Глам моменти - март 2024

Има ли по- дълго отсъствие в блога трябва да ви е ясно, че е имало някой болен.. или всички! 😒 Но сега се завръщам заредена с нови сили и с голямо желание за писане! Тези публикации са ми едни от любимите за правене. Аз самата се връщам редовно към тях за вдъхновение. 
глам моменти март 2024

Ето и кои бяха любимите ми Глам моменти за март 2024 : 

🧵 Жилетка и потник Mango - още от малка обичам подобни комплектчета, това го намерих съвсем случайно в сайта на Манго. Може да си ги закупите отделно, но заедно са още по- готини. Взех ги още преди коледните празници и бяха неизменна част от празничните ми визии. От тогава съм ги носила доста пъти и си стават задължителна част от зимния ми гардероб. 
  
👀Tarte ultra creamy concealer - тествах цвят 22N light neutral, който ми беше перфектен за озаряване на зоната под очите. Формулата беше много кремообразна, стои красиво и естествено, без да се събира в сгъвките. Мини версията е идеална за пътуване. Четката и на двете версии е една и съща - обемна и мека, точно каквито харесвам. Може да си го купите от Сефора. 

🍷 Nota Bene Midalidare - фен съм главно на белите вина, някой път може да пробвам някое розе, но много рядко червено. Явно просто не бях попадала на моето, докато не открих това! Изключително ароматно и приятно, много леко. 

💋Summer Fridays lip balm MINT- много удобна опаковка за чанти, дори и малки, защото е дълга и плоска. Формулата е божествеееена, усеща се много хидратиращо, придава красив блясък. Ментовият ефект прави устните видимо по- розови. Има приятен аромат, че даже е и вкусен. 😁 Апликаторът е много интересен, силиконов, но плътен, с удобна форма, която пасва на устните перфектно.

🎥-The rookie сериал - беше ред на мъжа ми да избира нещо за гледане, бях мнoго скептична, защото такъв тип сериали не са ми по вкуса, но още след 2рия епизод си промених мнението. Вече сме на 6ти сезон и с интерес го следим! Има забавни моменти, има малко екшън, драма. Първите 4 сезона ги има в Netflix. 



Припомнете си Глам моментите от януари. 
💛 Ако постът ви е харесал ще се радвам да ми оставите коментар ! 💛

Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
*Линковете са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях. *

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required