Golden Rose продукти за вежди ревю

Още от малка не обичам да се занимавам с веждите си. Преди години сериозно ги бях увредила и им трябваше доста време да се съвземат( помните времето, в коeто супер тънките вежди с чупка бяха на мода, нали? #guilty). Моята форма на вежди е лесна за поддръжка, но е много трудна за промяна. За това съм се примирила и съм се научила да използвам продукти, които да улеснят тази ми задача. Скубя ги много внимателно, защото им трябва много време да израснат и ги подстригвам по- често, за да поддържам косъмчетата по- къси.
Golden Rose продукти за вежди ревю

В ежедневието си просто ги попълвам, за да изглеждат по- плътни и издължавам леко опашката. Тъй като не ми трябва да съм чак толкова прецизна и да рисувам "косъм по косъм", често избирам спирала за вежди и пудра, с която да ги запълня. От няколко седмици тествам няколко такива продукта на Golden rose, за които ще ви поговоря днес.
Започвам с най- любимия ми продукт от серията - компактна палитра, която съдържа 2 цвята сенки, цветно гелче/вакса, малко огледалце, апликатор с двоен край, както и малка пинсета.  Тези неща я правят страхотен избор за пътуване, защото съдържа всичко необходимо на едно. Палитрата отвън се зацапва лесно, защото е леко матирана. Затваря се плътно и има предпазно шаблонче за сенките, за да не се зацапва огледалото.
Ваксата е слабо пигментирана и заглажда хубаво миглите. Използвам я главно в опашката, защото там винаги има нещо стърчащо. Нанасям я със скосената четка от палитрата, като внимавам да не прекаля.
Смесвам двата цвята и ги нанасям по дължината и опашката. В началото на веждите използвам по- светлия цвят. Сенките са меки и се нанасят лесно. Преливат се добре и са издръжливи.
Golden Rose сет за вежди
Golden Rose сет за вежди
Golden Rose сет за вежди
Винаги "запечатвам" веждите си със спирала, чиято цел е да ги държи под контрол цял ден. Тази има удобна четка и плътен цвят. Разресва допълнително веждите и помага на сенките да изглеждат по- естествено. Не знам защо, но това е най- любимата ми част от гримирането им. Много обичам да използвам такива продукти, понякога дори и самостоятелно. Цветът е достатъчно плътен, така че, ако имате по- гъсти вежди - спокойно може да се доверите само на спиралата.
Golden Rose спирала за вежди
Golden Rose спирала за вежди
Лично на мен, формата му не ми допада и не го използвам много. Като цяло предпочитам сенките и ми е много по- лесно да работя с такива продукти. Ако използвам молив - ще е някой много тънък, с който да нарисувам много фини косъмчета. Този специално е много мек и се прелива лесно. Цветът 305 е в по- топлата гама. Малката четчица на капачката му е доста удобна за разресване на веждите, както и на самият молив.
Golden Rose молив за вежди
Golden Rose молив за вежди
Golden Rose молив за вежди
Golden Rose молив за вежди
Ако отново трябва да избера само един продукт- това би била палитрата. Според мен е страхотно бюджетно попадение и е подходящ избор за лятото, защото комбинира няколко продукта в едно.

💛
Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
*Постът е в колаборация с Golden rose Bulgaria. Мнението ми е базирано на личните ми впечатления от продуктите. Снимките и текстът са авторски. Линковете са за ваше улеснение и аз не печеля от тях.*

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required