The body shop : Hot or not

Време е да забърша прахта от клавиатурата и да се върна към стария си ритъм. Бях в мноого дълга почивка, от която още се "възстановявам" 😅
Успях да тествам няколко продукта от The body shop, които скоро отвориха магазини в София и днес ще ви споделя мнението си за тях.
the body shop ревю

Тези кърпички купих с една единствена цел - да ги взимам с мен по време на спорт, за да мога да почиствам лицето си. Често ходя да тренирам директно след работа, така че тези кърпички използвам хем за да премахна леко грима, хем да предотвратя допълнително запушване на порите. Кърпичките са много плътни и имат типичния, силен аромат на чаено дърво. Не премахвам изцяло грима си с тях, по- скоро ги използвам на местата, където имам повече пъпки( най- често по бузите). Освежават леко кожата, а чаеното дърво помага да се "изгорят" бактериите (и да изчезнат всички пъпки🙏). За целта, за която ги взех са ми повече от идеални. Оставила съм ги в сака си за спорт, за да не ги забравя някой ден. Не съм забелязала да дразнят допълнително лицето ми. Оставят го леко матирано и освежено. Избягвам да ги използвам всеки ден, защото ме е страх да не пресушат кожата ми.
the body shop кърпички
the body shop tea tree review
Опаковката е изключително подходяща за разнасяне из чанти. Мирише уникално и ароматът се задържа. Всъщност, именно заради свежия аромат си го взех. 🍓 Не съм най- големият фен на такива гелове, защото до сега бях попадала на доста изсушаващи продукти. Този не е такъв. Попива много бързо и почти не се усеща на ръцете. Разбира се, тези гелове не заместват миенето на ръце, но за някакви екстремни ситуации са супер подходящи и удобни. 
the body shop ягода
the body shop ягода
Пак продукт, който взех "на магия". Не бях правила проучване на нещата и го грабнах само заради опаковката. Той се оказа повече от страхотно попадение! Ще започна с опаковката, която е много практична и сладка. Подходяща е за пътуване. Кремчето излиза много прецизно и количеството може лесно да се контролира. Консистенцията му е много лека и буквално се топи по кожата. Попива почти веднага и оставя кожата много мека и хидратирана. Забелязвам, че сутрин очите ми не са толкова подпухнали.  
the body shop околоочен крем
the body shop околоочен крем
Следващият продукт, който пак избрах главно заради аромата. Харесвам опаковката, в която според мен трябва да идват всички такива ексфолианти. Още с отварянето ме връхлита супер освежаващ аромат на прясно изцеден сок от грейпфрут. Гелът е с фини частици, които си мислех, че няма да се усещат много на тялото. Чувството е все едно си правиш масаж с много ситно смлени костилки. След това - кожата е изключително мекаНе оставя мазен слой. Като недостатък на продукта трябва да посоча, че е малко неикономичен( може би, защото е по- течен). Количеството от 50 мл ми стигна за 3 пъти.
the body shop грейпфрут
the body shop ексфолиращ гел
the body shop грейпфрут ревю
the body shop ексфолиант
Този ми експеримент намирам за абсолютно успешен. Останах доста впечатлена от продуктите, които тествах и бих си взела да пробвам и други неща. Имате ли нещо любимо на марката, което трябва да пробвам? 

💛
Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
*Линковете са за ваше улеснение и аз не печеля от тях.*

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required