Radiant professional : Hot or Not

Срещнах какви ли не мнения за марката Radiant из интернет. Това е една от онези марки, които си признавам, че сигурно нямаше да пробвам, ако не ми се беше отворила такава възможност покрай блога. Тествах доста неща ( ако ме следите в Инстаграм, може и да ви е писнало да говоря конкретно за 1 продукт), реших да ги събера всички в един пост и да ви споделя мнението си за тях.
Radiant professional ревю
Изключително компактна палитра, която съдържа 2 цвята сенки, огледалце и 2 малки четки. Опаковката е пластмасова, което означава, че е здрава, но по нея остават отпечатъци. Огледалцето е много удобно, защото е леко приближено и веждите се виждат добре. Всъщност и четките, които идват към нея не са никак лоши. Палитрата съдържа два топли нюанса, с които лесно се запълват и оформят веждите. Сенките се сливат добре и са дълготрайни. Цветовете ми пасват много и ми е лесно да работя с тях.
Radiant professional вежди
Вдъхнових се от една мацка, която следя в Instagram по лилавата спирала за вежди и реших да пробвам тази. Когато си я избрах в магазина създадох лек смут, но бях твърдо решена, че я искам. Цветът реално не е толкова страшен, колкото звучи и оставя много лек лилав оттенък на веждите. Четката е малка и разпределя добре продукт. Проблемът, който имам тук е че когато среша веждите, лилавият цвят изчезва и ми е много трудно да го задържа на тях. Тествам още, но за сега не съм много доволна, защото аз исках да се вижда повече. 😬
Radiant professional вежди
Подобна опаковка и при този продукт- изключителна малка, може да се носи в чанти и огледалцето отново е много удобно. Наистина плътен коректор, с кремообразна текстура, който не се усеща тежко на лицето и покрива много добре несъвършенствата. Прелива се добре и е дълготраен. Може и да изглежда малък, но е доста икономичен.
Radiant professional коректор
Озаряващ коректор, с лека текстура и слабо покритие. Използвам го за озаряване под очите, но само при ежедневните си гримове, защото този цвят не ми е достатъчен светъл, когато искам да озаря повече погледа. Такъв тип апликатори са ми много удобни за нанасяне на продукт под очите. Разнася се лесно и бързо, не се събира под очите и въпреки че цветът е малко тъмен - пак озарява погледа ми.
Radiant professional коректор
Стигаме и до продуктът, който ви показвам много често в Инстаграм. Най-любимият ми фдт от няколко месеца насам. Опаковката е удобна за употреба и можеш да контролираш количеството, което излиза. Аз лично го нанасям директно върху лицето и използва duo-fiber четка да го разнеса. Страхотен е за път( вече е тестван). Разнася се лесно и се слива идеално с кожата. Има средно покритие и е издръжлив. Не се усеща тежко и не запушва порите (което за мен е изключително важно). Има SPF 20 и витамин Е, който спомага за хидратиране на кожата. Изравнява тена и оставя лицето озарено. Тук е моментът да кажа, че не препоръчвам този фдт на тези от вас, които са с мазна кожа. Моята е комбинирана и си лъсвам винаги с него. За мен това не е проблем, дори напротив- търсен juicy ефект. Много ми харесва, че предава "healthy glow" на лицето, който аз реално нямам.
Radiant professional фон дьо тен
Radiant professional фон дьо тен
Radiant professional фон дьо тен
Radiant professional фон дьо тен
Спирала за обем, която извива миглите и може да им придаде доста драматичен ефект. Четката е обемна и покрива хубаво миглите, но можеш лесно да се изцапаш. Това всъщност е втората ми опаковка от спиралата, така че сами преценете дали ми харесва или не. Аз обичам миглите ми да бъдат по- драматични, защото в ежедневието си разчитам на тях да отворят погледа ми. Харесва ми, че е доста издръжлива. Не ми се е случвало да се разтече или разрони. Не слепва много миглите, но все пак е добре да се нанася с лека ръка. Маха се една идея по- трудно, аз използвам дегримьор за очи и 2 тампончета.
Radiant professional спирала
Radiant professional спирала
Radiant professional спирала
Матовите червила са пак в удобни опаковки и апликаторът е страхотен. Формулата им е кремообразна. Засъхват мат, като им трябват няколко минути до пълно попиване. И при тях има SPF 15. Имат много приятен аромат. Цветовете, които аз имам са плътни и се нанасят лесно. Изсушават леко устните, но не е нищо фатално. Не са най- дълготрайните червила, които съм ползвала, но определено са сред по- дълготрайните. Това, което не ми харесва при тях е, че оставят много отпечатък, дори и когато са напълно засъхнали.
Моливът за устни се нанася лесно и е много дълготраен. Съвсем спокойно може да се носи и самостоятелно. 
Radiant professional червило
Цвят 01 
Много любим цвят за ежедневието, който бих определила като Pink nude. Нанасяла съм го и с молив, и без- и в двата случая ми харесва. На мен ми стои малко по- тъмно, отколкото излиза на снимки.
Radiant professional червило 01
Цвят 33
Цветът, който съм носила най- малко, защото клони към червената гама и го чувствам малко по -задължаващ и официален.
Radiant professional червило 33
Цвят 39 и молив за устни 
Моят абсолютен фаворит - много интересен малинов/ цикламен цвят, който се комбинира страхотно с молива за устни. Правят една изключително забележима комбинация, която става страхотен акцент на грима. 
Radiant professional червило 39
Radiant professional червило
Като за финал ще кажа, че аз съм доста доволна от марката. Ако трябва да препоръчам само едно нещо - ЕСТЕСТВЕНО, това ще е фдт!

Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin 
*Продуктите, отбелязани със * са ми предоставени за проба от PR на марката, но мнението ми и снимките са лично мои и не са повлияни от това. Линковете са добавени за ваше улеснение.*

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required