BeGlam on the road : Disneyland Guide

Последната статия за Париж ще посветя на Дисниленд и цялата магия около него.

Билети? 
Запазихме ги директно от сайта на Дисни, като там има няколко различни варианта за билети. Ние купихме "пълния пакет" и за двата парка за 1 ден, като цената за 2ма беше 146 евро.

Как стигнахме до там?
Дисниленд е на 23км. от Париж. Използвахме влак/метро ( RER транспорт). Спирката за Дисниленд се казва Marne-la-Vallée/Chessy и е буквално пред вратите на парка. Пътувахме около 1 час.
Кога да отидем? 
Отиването задължително е рано сутрин ( към 9:30). Към 11 часа вече паркът е доста пълен, а следобед дори ни се наложи да чакаме час на опашка за една атракция. Ние започнахме с Дисниленд парк и оставихме Walt Disney studio park за следобед. Един ден изобщо не е достатъчен и за двата парка. Всичко е толкова красиво, вълшебно дори! Всеки един детайл е изпипан до последно!
Започнахме със Star wars, завършихме с Алиса. Станахме част от приключението на Индиана Джоунс, Карибски пирати, разходихме се в страшната гора със Снежанка, бяхме зад кулисите на някои филми и какво ли още не.
На края на деня бяхме адски изтощени, но много щастливи. През целия ден усмивката не слезе от лицето ми.
Там е толкова вълшебно, че честно да ви кажа не съм снимала много. Гледах да изживея всичко на макс, качвах се на детски влакчета, както и на доста страшни такива. Радвах се като малко дете, нервничих като възрастен човек, но едно не се промени през целия ден- бях изключително щастлива и благодарна. Щастлива, че имам човек до себе си, с който мога да изживея подобни емоции и благодарна, че имам възможност да го направя.

Мислех, че вече ще мога да събера емоциите си и да ви разкажа повече за преживяването. Но каквото и да кажа.. пак няма да е достатъчно. Не мога да ви опиша чувството, което ме обзе, когато закрачихме из парка. Искаше ми просто да се загубя в тази перфектно построена илюзия и да остана там!

Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required