Samples Review #4

Здравейте,момичета!
Днес продължавам с изразходваните продукти,но този път ще споделя първоначалните си впечатления от следните мостри:


Започвам с продукти на Vichy,които в последно време доста ме разочароват. Според мен са прехвалени и някои неща не си заслужават парите.

Тези два крема(с мноого дълги и сложни имена) са такива.Това са поредните мостри,които изразходвам от тях и не виждам абсолютно никакъв ефект от тях. Едното е за третиране на пъпки,а другото хидратиращо.

Ако фдт беше малко по-гъст мисля,че щяхме да се разберем много по-лесно.Този ми идва малко лек и течен.Но в сравнение с другите фдт на марката-този ми допада най-много. Маската е едно от малкото неща,които харесвам на марката.Допадат ми по-едрите пилинг частици,които почистват лицето нежно,но в дълбочина.

Lipikar серията на La-Roche Posay е предназначена за суха и предразположена към атопия кожа.Това,което аз пробвах е измивния гел-крем против раздразнение.Нямам такъв проблем,за това този продукт не ме впечатли и не успях да го изразходя до край.Другото тестерче е на мляко за тяло против сухота.Използвах го като кремче за ръце и страшно много ми хареса. Попиваше бързо,без да утежнява ръцете и ги хидратираше страхотно.

Тези мострички дойдоха със списание Grazia и много се радвам,че успях да ги пробвам.Гел-кремчето(Moisture Surge) беше много леко,попиваше бързо и хидратираше много добре.Бих си взела пълноразмерния продукт с удоволствие. От друга страна,дегримьорът не ме впечатли особено.Не видях огромна разлика с любимия ми дегримьор на Garnier.

Това е мостра на парфюмът на Madonna- Truth Dare.Първоначално изобщо не ми хареса,защото има доста необичаен аромат.Аз усещам леко "мъжка" нотка,както и прасковен аромат.Това,че е малко по-различен го "запечата" в съзнанието ми.

Body на Burberry е един аромат,който бях забравила,че харесвам страшно много.Бих си го купила с удоволствие.


Благодаря ви,че ме четете!

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required