March Empties

Здравейте,прекрасни!
Последният месец нямах изявени любимци,защото се бях фокусирала върху изхабяването на нещата,които имам.Мисля,че се справих много добре и днес ви представям поредната доза празни опаковки:


Започвам с един от любимите ми шампони-този на Здраве с екстракт от лимон.Почиства много добре косата ми и успокоява скалпа. Определено ще си го закупя отново.
Рядко повтарям покупката на някой душ-гел,просто защото се предлагат прекалено много такива. Тази на Balea имаше невероятно свеж аромат,който определено препоръчвам.

Както почти всяко момиче, и аз се прехласвам по продуктите на Victoria's Secret,а точно този аромат ми е най-любим. Не исках да свършва,но съм горда,че го изхабих.
Кремчето за крака на Avon имаше приятен аромат и хидратираше добре,но честно казано забравях да го използвам. 

Кремът за ръце на Refan отново имаше невероятен  аромат(нали ме знаете каква съм с тези аромати) и правеше ръцете много мекички.

Излишно е да казвам,че бих си взела отново всеки един от продуктите.

Серията с хума на Alverde се превърна в мой любимец и вече съм заменила продуктите с нови.
С маслото от чаено дърво се боря от лятото :D Използвах го доста често тогава,но май прекалявах с количеството и бързо изсуши кожата ми. Спрях да го използвам до преди няколко месеца,когато отново започнах да го нанасям внимателно върху пъпчици и петна. Има доста силен аромат,но определено ми помагаше. Ако смятате да го използвате-задължително имайте предвид,че трябва да се слага съвсем малко от него! 

Следващите два продукта са ми големи любимци и ги препоръчвам с две ръце. Писалката си я поръчвам от ebay и пристига с 3 помощни..връхчета . Мисля,че съм я виждала и в Jumbo.Много ми помага в почистването на грешки,когато се лакирам(които никак не са малко).
Изсушителят на Avon пък си поръчах на майтап.Не бях чувала нищо за него и не бях пробвала подобен продукт. Много ми хареса,защото освен,че помагаше на лака ми да изсъхне по-бързо,омекотяваше и подхранваше кожичките ми . Консистенцията на самия продукт е малко по-мазна и попива за около 5-10 минутки.Цената му беше около 4-5 лв,а се оказа доста икономичен.Вие използвате ли такъв тип продукти ?

Camouflage-a на Catrice ми е must have и веднага беше подновен.
Преди да го обикна толкова много,използвах този на Golden Rose ,който също не е никак лош. И двата коректора са покривни,не изсушават,но им трябва хубаво преливане.

Базата за сенки на Catrice исках да изхабя до край,но засъхна и ставаше на парцали.Вече имам нова от нея. Нанася се лесно,запазва сенките и ги прави по-наситени.

Барабани моля!! Първата изхабена до край сянка за очи е вече факт в блога!! Шампионът беше един много красив и нежен цвят,тип шампанско на Wet'n'wild ,който съм показвала и друг път. Това е една от най-старите сенки в колекцията ми и се радвам,че най-сетне успях да я изхабя до край.

Изхабих и най-любимия си фдт на Bourjois.Тук можете да видите неговото ревю. Има доста добра покривност,но въпреки това стои естествено и много красиво.Това е един от първите фдт на марката и за съжаление се намира много трудно.Ако го видите някъде,непременно го тествайте.

Следват два продукта на Balea. Не съм доволна изобщо от лентичките за нос. Много трудно се залепват и почти няма ефект от тях.
Хидратиращото кремче е доста сполучливо и хидратира добре,но му трябва малко време за да попие.

Последните три продукта също са ми големи любимци. Мокрите кърпички на H&M са супер сладурски и ухаят прекрасно на грейпфрут.
Памучните тампони на Lidl са много добри и евтини.
 Много съм доволна и от депилиращите лентички на Дева,които последно време не мога да открия :( 

Вие какво изхабихте последно? 

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required