Review:Essence Stay Natural concealer

Здравейте,прекрасни!
За днес съм ви приготвила ревю(даа,най-сетне!) на един ниско бюджетен коректор!А именно:

Essence Stay Natural concealer review


Бях загубила желание да работя с такъв тип-писалки,но тази много ми харесва. С едно завъртане излиза достатъчно продукт.Забележка имам само към буквите по опаковката,които се изтриха още след първата седмица.

Essence Stay Natural concealer review

Не усещам никакъв аромат.Цената и беше около 4 лв.Използвам я всекидневно,вече един месец и има още продукт.Избрах си най-светлия предлаган цвят,защото исках да го използвам като озаряващ коректор под очите. Справя се добре с тази задача(кръговете ми под очите не са много тъмни).

Essence Stay Natural concealer review

Матира доста добре,без да изсушава.Продуктът е много лек и не се усеща върху лицето.Най-много ми харесва това,че попива доста бързо,работи се много лесно с него и почти няма нужда от блендване. Сутрин не ми отнема повече от 1 минутка за да го нанеса и разнеса.Използвам писалката за да го нанеса и пръсти(или четка) за да го размажа. Леко се събира в гънките на очите ми след 2-3 часа,но за мен това не е проблем за сега.

Essence Stay Natural concealer review

Реших да го пробвам и за очертаване на веждите и устните и ми беше доста удобно.Използвах малка четчица,за да "загреба" продукт и да го разнеса на местата. Също се справя много добре с тази си задача.

Essence Stay Natural concealer review

Essence Stay Natural concealer review

Обобщено:

+достъпен и евтин продукт;
+удобна опаковка;

+матира добре;

+попива много бързо;

+стои естествено;

-събира се във фините линии на очите.

Оценка : 5/6 


Като за финал ще кажа,че бих си го купила отново. 

Ако сте със суха кожа обаче,не съм сигурна дали ще се сработите с него. Има тестери в магазина,които ви съветвам задължително да пробвате(не само при този продукт),за да прецените най-добре за себе си !

Кой е вашият любим продукт за озаряване на очите ?

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required