Realash- The end

Здравейте,момичета!
Преди време ви споделих,че приех предизвикателството на Realash без почти никаква нагласа(да не казвам,че бях леко скептично настроена).След 5 месеца употреба реших,че е крайно време да споделя финалното си мнение.

Realash

И то е : много харесвам продукта и определено го препоръчвам.

Опаковката вече загуби първоначалния си вид и всички надписа са почти изтрити,но да си призная видяла е доста път и местене,така че не мога да се оплаквам.Нямам никакви забележки към начина на нанасяне,четчицата,ефектът,дори не ми се е случвало да раздразни очите ми
Вече няколко пъти съм ви говорила за тези неща Няма да се повтарям много,защото можете да прегледате старите публикации-тук , тук и тук . 

В този пост искам да наблегна върху резултата.Миглите ми са видими по-дълги,по-гъсти и леко по-черни.На местата,където имах липсващи косъмчета-се забелязват нови такива.
От марката препоръчват серумът да се използва всеки ден в продължение на 3 месеца и след това да се намали неговата употреба.Така и направих.Очаквах ефектът да изчезне много бързо,но се радвам,че съм грешила.Вече го използвам само веднъж седмично.
 Преди да започна да го използвам,губех по няколко мигли редовно.При всекидневната му употреба,това изчезна.Сега забелязвам,че това губене се появява отново,но в много по-лека форма. Правя си изводи,че този серум ми е помогнал с този проблем,което ме радва.

Имам все още количество,което мисля,че ще ми стигне за още доста време.

Realash

Realash
На миглите ми съм нанесла един лек пласт от спиралата на Essence - Lash Princess .

Мисля,че това обобщава положителното ми мнение за продукта.Много се радвам,че успях да го пробвам.Ефектът му е видим и дълготраен.Миглите ми изглеждат доста добре и често излизам дори без спирала (което рядко ми се случва).Ще продължа да си го използвам с удоволствие и го препоръчвам. 


*Продуктът ми е представен за проба от RP представител на Realash,но мнението за него е лично мое! 

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required