March Haul

Здравейте,прекрасни!!
Днешната публикация няма да е супер дълга и вълнуваща.Последно време не си позволявам много "отклонения" и се стремя да си купувам само нещата,които наистина ми трябват и използвам.


Започвам с любимия си шампоан на Himalaya,който исках да сменя,но ефектът му определено започна да ми липсва.
Можете би вече сте разбрали,но нямам големи претенции от душ-геловете(освен да миришат страхотно).Този ми мирише на дъвка Хуба-буба и нямаше как да го пропусна.
Тук вече говорих колко харесвам тази серия на Alverde.От нея ми липсваше само флуидът за лице,който също ми допада.Има доста по-силен и малко странен аромат,за разлика от другите продукти,но това не ми пречи.

За съжаление,тези лентички за нос се оказаха тотално разочарование за мен.Само ще кажа ,че много трудно залепват..и от там сами можете да си правите изводи.
След почти целогодишно използване,коректорът ми на Catrice най-сетне свърши и нямаше как да не си купя нов.Забелязах,че от марката са сменили номерата и имената на цветовете... 
Докато бях на вълна коректори ,реших да пробвам и този на Essence.Бях доста разочарована от такива "писалки",но този коректор не е толкова зле.Като изключим,че още на втората седмица му се изтриха надписите,за цената си от 4 лв. е доста добро попадение.Мисля да му направя ревю скоро.
Тези лакове ми бяха изпратени за проба от parfimo.bg.Тествам ги усърдно и съм много щастлива,че имам възможността да пробвам нещо за марката,защото бях чувала страхотни неща за нея.
Тези неща спечелих от игри във фейсбук,но все още нямам мнение за тях. 
Моливът на Maxfactor е в много приятен цвят,но малко ми се събира след 4-5 часа носене.
Глосът на италианската марка Collistar(която не бях чувала) е със страхотен апликатор и прави устните много меки.
Парфюмът на Avon има сладка опаковка и приятен аромат,но не мога да кажа нищо повече за него.Не съм пробвала нищо на марката от известно време.
Четката-ветрило е от Jumbo,а другата от aliexpress..И двете бяха супер евтини и не съм много впечатлена от тях.
Последното нещо са любимите ми памучни тампони от Lidl..Аз съм единствената луда,която ходи до Lidl специално заради тях,но..какво да се прави :D
Това бяха последните ми покупки.Вие какво си купихте последно? 
Благодаря,че ме четете!

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required