February Favorites

Здравейте,красавици!
Февруари месец се изниза много бързо,но това не ми попречи да забележа "явните" си любимци през него.Днес ще ви покажа точно тях.


Този месец мога да го обобщя като месец на червилата.Любимият ми балсам за устни EVER е този на Himalaya,с какао.Преживях няколко дни без него и определено си пролича.
С червилото на
Golden Rose№10 показвам,че вече съм готова за пролетта.Цветът е страхотен.Повече за него можете да прочетете тук . 
А това на Maxfactor № 630 е в нежно розов нюанс. Това червило е много "лесно и непретенциозно".Обожавам да го нося,когато бързам.Мога да го подновявам,дори без огледало.


Бях забравила колко много обичам този лосион.Това е един от най-любимите ми аромати на марката.Не стига,че прави кожата ми мека и хидратирана,но ароматът му мигновено ме успокоява и пренася на някое вълшебно място.

Най-хубавият и нежен цвят "шампанско" ,който имам. Вече доста се разпрашва,защото е останало много малко.Мисля,че снимката говори сама за себе си. На мисия съм да го изхабя(от известно време вече!)

Цял месец вече не спирам да си играя с палитрата на  Sleek . Сами може да видите най-използваните цветове.Палитрата лесно се цапа,а има и доста разпрашване.. което определено много ме дразни.Но пък цветовете са хубави и лесно се работи с тях.

  Кои бяха вашите любимци за изминалия месец?

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required