Fall Clear

Здравейте,прекрасни!!
Днешният пост е на тема есенно разчистване. Ще ви покажа нещата , които си "налагам " да изхабя до края на годината. 

Започвам конкретно с тези два балсама,защото те са най-стари. Никак няма да ми е трудно да ги изхабя,защото много ги харесвам и вече има доста малко останало от тях. Но ще се постарая да изхабя тези и поне още 1-2 .. (Обещах си да не си купувам нови балсами ,докато не изхабя тези,които вече имам:( )


Тези червила също са от доста време в колекцията ми. Глосът на Maybelline е малко лепкав и за това избягвам да го слагам. Придава на устните лек и приятен блясък .

*Ето тук можете да видите ревюто и за двата продукта на Maybelline.

Popstick-a на Maybelline толкова много го харесвам ,че не исках да го използвам. Ароматът му е уникален , опаковката също. Но няма смисъл само да стои ,за това започвам да го използвам. 

Червилото на Avon е доста странен вишнен цвят. Ако не го нося есента ..не знам кога бих го носила. 


След като се влюбих в най-новата спирала на L'oreal ,тази някак си остана на заден план.Много харесван продукт , който заминава в кошчето след няколко седмици ,без значение дали го използвам или не ,защото срокът му изтича.

Сенките нa Wet'n'wild са ми доста любими. Използвам ги като хайлат под веждите,в средата на окото или в началото. Ще ги изразходвам с удоволствие.


BB кремът на Garnier дълго ми бе любимец..Вече ми омръзна и имам нов крем ,но ще се опитам да го изхабя докрай. 


Тези два продукта ще ми бъде най-трудно да изхабя.. Имам ги от доста дълго време,вече имам техни заместители и са доста като количество.. Признавам ,че прахообразните продукти ми е много трудно да изхабя докрай... Но понеже съм си обещала и наложила ...ще използвам само тях ,докато не свършат ;д 



Надявам се този пост да ви хареса. Каня ви да се включите в моята " инициатива" и да си поставите и вие такава забрана.. защото няма смисъл само да трупаме козметика :))

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required