Baby Lips by Maybelline

Здравейте,прекрасни!
Днес ще говоря за един много нашумял продукт (най-сетне и у нас ) . А именно за : 


Аз си избрах Pink Punch и Mint Fresh.
Опаковките им са супер цветни и игриви.Не изглеждат много стабилни, но до сега не съм имала проблем с тях. 



Pink Punch е бонбонено-розов балсам за устни.Ароматът му е лек и приятен - на мен ми мирише на праскова , но нанесен на устните не се усеща. Омекотява устните и ги хидратира , за не повече от 1 час. Съвсем спокойно може да се носи самостоятелно, защото придава на устните естествен и лек цвят (който се задържа пак около 1 час). 





Mint Fresh е безцветен балсам за устни със SPF 20. Ароматът му е ментов (което на мен лично много ми допада) и се усеща,когато е нанесен.  Ефектът на ментата е леко охлаждане на устните. Този балсам използвах главно през лятото и мога да кажа,че факторът си върши работата, защото цяло лято нямах проблем с напукани или изгорели устни.. Не бих казала,че хидратацията му е 8 часа , но определено се усеща дълго . 




Оценка: 4/6
Обобщено -  тези балсами не се отличават много от другите дрогерийни (
Nivea, LeoCrema и др.). Опаковката им е по-различна и цветна, топят се на устните като масло , но като хидратация са същите. Чакахме ги прекалено много ,за това очакванията ни бяха доста завишени.. 

Бих искала да пробвам други видове - има едни черни , които изглеждат доста интересни. Има доста различни видове и се надявам повече да се появят и при нас скоро.



Моят фаворит за сега е Mint Fresh . Кой е твоят ? 

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required