Глам моменти - април 2024

Хващам буквално последния влак пишейки този пост, но много държа да споделя любимите ми неща от месец април! 

глам моменти април 2024

Ето и кои бяха любимите ми Глам моменти за април 2024 : 


👟Adidas Spezial  - моделът Samba на Adidas е сред най- носените и желани още от миналата година. Аз обаче реших, че няма да си го взема, точно защото е толкова популярен. Когато обаче видях този вариант и комбинацията от цветове.. вече се предадох. 😄 Чаках да има наличен номер почти 3 месеца, най- сетне са при мен и съм просто влюбена! 🥲😍🌸 Вървят една идея уголемени бих казала.
👄 Summer Fridays Dream lip oil- поредният продукт на марката, към който просто се пристрастих. Четката е много обемна и пухкава, напомня ми тази на глосовете на Fenty, която също обожавам. Самата формула е нещо средно- получавате блясък, но не е като на гланц, а като масло. Формулата обаче не е изобщо лепкава, плъзга се приятно по устните. Цветът Soft mauve е перфектен за ежедневен, лек грим. Има съвсем лек аромат. В комбинация с молив е още по- красиво. Формулата не е от най- дълготрайните, но за подобен продукт не съм и очаквала! 
🔥 Zara Hypnotic Vanilla bloom perfume - ох, знам, че парфюмите на Зара не са никак окей, знам, че цялата индустрия е много сбъркана.. обаче не мога да се въздържа. За цената от 40 лв получавате изключително дълготраен парфюм, с невероятен аромат. И това ви го казва човек, с прилична колекция от парфюми. Имам към 20, не изхабявам никой докрай, защото ме е жал. Не искам да се разделям с никой, в следващия момент осъзнавам, че няма смисъл да давам по 200/300 лв и нагоре за други нови аромати, въпреки че имам много такива в списъка си. И тук идват тези на Зара, които са на достъпна цена, наподобяват марковите парфюми и са с невероятна трайност.. 🤷🏻‍♀️ Този аромат ми прилича на спрея на Sol de janeiro. Доста сладникав, закачлив аромат, без да е прекалено задушаващ.
🐻 Несесерчета Penny handmade - несесерите са супер сладки и много практични. Отношението към детайла и опаковката ме зарадваха изключително много. Най- якето е че зад бранда стоят баба и внучка💕, произвеждат се в България, в ограничени бройки и с наистина много любов!
🎥 Поетите LIVE - беше си малка борба за билетите, обаче си заслужаваше! Целият проект е свързан с популяризиране на поезия. Известни български актьори рецитират подбрана поезия, с невероятна страст, емоция и любов. Горещо ви препоръчвам просто да се потопите в спектакъла и да му се насладите.  


Припомнете си Глам моментите от март. 
💛 Ако постът ви е харесал ще се радвам да ми оставите коментар ! 💛

Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
*Линковете са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях. *

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required