Програма за изморени родители на Prime Health

Обичам да спортувам и това е моят начин да се отблагодаря на тялото си и да се погрижа за него. Започнах с леки тренировки месец след като родих ( след позволение на лекар) и постепенно увеличавах продължителността и трудността им. След последното ми боледуване се наложи да прекратя тренировките и сега съм отново на "стартова линия", така че с голям интерес изпробвах и програмата за изморени родители на Prime Health

програма за изморени родители

Какво трябва да знаете ? - Програмата е супер опростена, може да се прави абсолютно навсякъде и не са ви необходими никакви допълнителни уреди, освен стол и стена. В нея са включени лесни упражения, всяко, от които е придружено с описание, както и снимков материал. От упражненията могат да се възползват и татковците, все пак и те полагат доста грижи. Откакто Иван прави опити да ходи, мъжът ми много страда, защото е доста висок и кръста много често го боли. 


Какви са предимствата? - Програмата е изключително удобна за ползване, защото е в PDF формат, под формата на електронна книга. Само трябва да я зaпазите на телефона си и ще имате достъп до нея по всяко време. Вие сами определяте колко време ще правите упражненията, на кое да наблегнете, кое ви допада и кое ви затруднява. 


Какво може да очаквате? - Тази програма няма да ви помогне да се избавите от натрупаните килограми или да стопите мазнините, но може да ви помогне, ако страдате от чести болки в кръста, гърба и раменете. Както и персоналните консултации , така и всяко упражнение, включено в книгата е одобрено и съобразено с рехабилитатори.

изморени родители prime health


Моето мнение - Тествам програмата от повече от месец и упражненията, включени в книгата са наистина лесни. Повечето от тях са познати предполагам на всички, но често ги забравяме. В забързаното ежедневие на родители рядко намираме време за пълноценни тренировки, особено с новородено. Трябва си време да се напаснеш към новия график и новия начин на живот, но както обичам да казвам - по- добре 5 минути тренировка, отколкото николко минути! Лично аз изпитвам болки в кръста и гърба, още от преди да родя и на края на деня вече нямам сили за нищо. Дори и само няколко упражнения успяват да ме отпуснат и да ми дадат още малко тонус. Любимата ми част от програмата са включените бонус масажни техники, които помагат при главоболие, преумора, недоспиване и схванат врат. Тях ги правя вечер, докато гледам телевизия! 


💛

Последвайте ме Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin

*Публикацията е в партньорство с "Prime health". Линковете са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях.*

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required