TsukyBaby box - заслужава ли си?

Ако не сме следите в Инстаграм и не сте попадали на кутията - тук може да видите как я разопаковам и първите ми впечатления. Днес ще ви споделя мнението си за продуктите от самата кутия, а към края на публикацията ще разберете дали според мен си заслужава или не. 
Tsuky baby box
Ще започна с това, че като родители за първи път се сблъскахме с трудната задача да намерим най- правилните неща за нашето бебе. Искахме да вземем най- доброто и само необходимото, но бързо се озовахме в море от продукти, кой от кой по- лъскав, сладък и определено объркващ. Нашето пазаруване съвпадна с пандемията и аз бях изпаднала в лек ужас, че ще затворят страната (нещо, което всички знаем, че не се случи, но бременната ми глава не мислеше така тогава), няма да можем да купим нищо и бебето ще стои голо и босо! Шок и ужас, казвам ви!!! 
Повечето покупки направихме онлайн и изборът на дрехи се оказа най- труден.
Вече бях накупила няколко неща, когато от Tsuky baby box се свързаха с мен и ми предложиха да ми изпратят една тяхна кутия. Приех с удоволствие, като в началото ме беше яд, че съм взела вече някакви неща и се препокриват. Но в крайна сметка почти не остана нещо, което не се използва. Знам, че повечето читатели са скептични към прекалено хвалените неща, но лично вкъщи нещата от кутията станаха абсолютно фаворити. 
tsuky baby box

Всички дрешки в кутията са на марката Pinokio, от която съм наистина впечатлена. Качеството е много добро, самият памук е мекичък и десените на дрешките са много семпли и сладки. Няма нито едно копче разшито, всички се събличаха и обличаха лесно, ританките имаха ластичета на крачетата, което ги държеше на място. Най- удобни в началото ни бяха гащеризоните/ританките, като това синьото ни беше абсолютен фаворит. Не успяхме да използваме много дългите дрешки в размер 62, но тези от 56ти общо взето бяха постоянно обличани, изпирани и пак обличани и не са мръднали. Част от тях вече са предадени към друго бебче. Летните неща му стават все още и ги обличаме с голям кеф. 
tsuky baby box
Хавлиената кърпа е с перфектен размер ( бях купила една, която се оказа доста голяма и която изобщо не ми е удобна). Пеленките също са много практични.  В началото ги използвах сгънати и под главичката, като "възглавница", защото са по- плътни и попиваха добре, ако има повърнато. 

В кутията имаше няколко продукта на Bioderma, с които аз се запознах още в болницата. Мицеларната водичка си е класика и ми харесва. Измивният гел също ми харесва и го изразходихме, но опаковката изобщо не ми допада и не бих купила отново. Лосионът за тяло и кремът против подсичане не ми харесаха изобщо ( лично на мен, като консистенция, а не, защото бебчо имаше някаква реакция към тях). 

Благодарение на кутията успях да тествам и няколко продукта на Nuk. Течният прах изпираше добре, но няма почти никакъв аромат. Стъкленото шише използвам за вода. То е с каучуков биберон и пуска повече вода. В началото ми беше много лесно да капвам по няколко капки вода след всяко хранене, за да може Иван да си изплакне устата. Ножичката за нокти на марката също ми стана абсолютен фаворит( в сравнение с една на Tommee Tippee, която имаме и която изобщо не ми хареса). 

Долните чаршафи също ги използваме. Искаше ми се да бъдат една идея по- меки, но пък засега все още нямам други забележки към тях. Всякакви петна се изпират и шарките все още не са мръднали. 

Към този момент, не сме използвали само термометърът за вода( защото вече имаме друг), комплекта за коса( защото Иван си е плешивичък 😆), както и олекотената завивка( все пак се роди към края на май). 

Идеята на кутията е да спести време и средства ( мен, ако питате и доста нерви) и смятам, че се справя. Не са подбрани продукти само за "отбиване на номера" ( което съм виждала при много други абонаментни кутии и подобни услуги). Нещата са избрани с умисъл, подредени са прилежно, комбинирано са правилно, така че да бъдат наистина полезни и практични. Благодарение на нея успях да пробвам продукти от различни марки, които най- вероятно нямаше да открия сама( пак да спомена колко съм впечатлена от марката Pinokio), да разбера какво ми харесва и кое не. 

Смятам, че е страхотен избор за млади родители, както и чудесен вариант за подарък. 

Повече за самата кутия, различните видове и всякакви детайли може да видите на самия сайт


💛
Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
*Линковете са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях.* * Публикацията е в партньорство с Tsuky baby box, които ми предоставиха кутията за тест.
Както винаги, споделям личните си впечатления и мнението ми не е повлияно от това. .*

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required