Втори месец с бебе - любими продукти

Ама само колко бързо се изнизват месеците! Не мога да смогна да изпиша всичко, което искам. Някои неща успявам да запазя като идеи, други леко забравям.. но ето, че съм тук с още любими продукти, които улесняват новото ми ежедневие.
любими продукти за бебе


Както ви споменах в предния пост, повивалникът не ми допадна и не ми беше никак удобен. Затова повиването се случва най- често директно върху леглото и такъв тип подложки спасяват положението.. е, почти всеки път! 

Нямах представа, че толкова дълго време ще трябва да се размотавам с такива превръзки, че има различни видове и че реално ще ми трябват доста от тях. Изпробвах наистина почти всичко на пазара, като съм най-доволна от тези на Philips- залепват много добре, тънки са и не се усещат. След тях, фаворити са ми тези на Лидл, но техните са една идея по- плътни и малко спарват. 

Другото нещо, което ми е адски удобно( особено за вкъщи) са топовете за кърмене. Като материя са супер, имат двоен плат на мястото на гърдите и буквално живея и спя в тях! 

Иван доста дълго време не харесваше водата и пищеше неистово при всяка среща с нея. Тъй като акаше по 10/15 пъти на ден реших, че ще го почиствам с мокри кърпички, докато не свикне с нея. Оставихме само банята, а през другото време залагах на Water wipes. Не дразнят кожата му, но имайте предвид, че са една идея по - влажни.

Сенникът на количката не се оказа достатъчно дълъг, както разбрах в последствие, и това "перде" буквално ни спаси. До ден днешен го използвам постоянно, тъй като количката е най- харесваното нещо от моето дете. Той така си свикна с него, че и сега му го пускам, когато заспи. 


💛
Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
*Линковете са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях.*

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required