Какво всъщност значи BeGlam Girl?

Май досега не съм говорила за значението на името на блога. Да ви кажа честно, името просто ми дойде наум и в началото не влагах много смисъл в него. С времето обаче, нещата започнаха да се подреждат.
beglam girl

Блогът е мястото, в което споделям с вас хубавите неща, всичко, което ме вълнува и докосва по някакъв начин. Блогът е моят "блясък" в сивото ежедневие. Блогът е моят начин да изразя себе си и начин да се отлича от другите.
Блогът обаче често излиза в почивка, защото аз имам навика да се затварям в себе си, когато съм притеснена или недоволна от нещо.  Дали ще започна да споделям част от нещата, които ме притесняват - не знам, но ще се постарая да съм значително по- активна и да не изчезвам за толкова дълго време. Обичам да пиша и това ми доставя удоволствие. Искам това местенце да си остане моят начин да блестя сред другите хора, дори, когато съм тъжна.
beglam girl
beglam girl


Облечена съм с :
Палто: H&M 
Пуловер : Zara
Дънки : Stradivarius
Обувки - Deichman
Пръстени - H&M
Часовник - Rosefield *
📸 - Valeri Yordanova

💛
Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
Продуктът, отбелязан със * не е закупен с лични средства и ми е предоставен като част от ПР кампания. Линковете са за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях.

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required