🎁 Идеи за коледни подаръци 🎄

Като никоя Коледа досега вече съм готова с по- големите подаръци. Реших да ги комбинирам в една публикация, пък току виж съм дала някоя готина идея. 🎄🎁🎅
коледни подаръци

За него 
Парфюм YSL - Y 
Продукт, който хем е нов, хем има много интересен аромат (рекламното му лице е Adam Levine 👼). Взех го от Douglas. Имаше и подаръчен комплект с аромат 60 мл, душ-гел и автършейв балсам. Комплектът е на много по- изгодна цена (132 лв), ако 60мл. от парфюма ви устройват. Аз държах да е 100 мл (177 лв.), за това взех само него.

За останалата мъжка част от семейството съм се спряла на кашон с бири от Beery bg.
подаръци за него
За нея
Масло за устни на Clarins 
Продукт, който заглеждам от много време и реших да си подаря. Избрах си цвят 02 Raspberry. В момента са намалени в Douglas и Beauty Zone и са на цена от 32 лв.
подаръци за неяподаръци за неяЗа нея 
Сет на Real techniques - Everyday essentials  
Намирам подбора на четките за много подходящ и практичен. Взех и за себе си един, въпреки че вече имам 2 от нещата в комплекта. Четките на марката са със страхотно качество и ги препоръчвам горещо. 
подаръци в последния момент
За нея 
Еко чаши от бамбук
Избрах 2 бамбукови чаши за кафе, които може да намерите на много места. Чашите купих от Barista Coffee. Аз лично имам по- голяма такава от Балев, но за подарък избрах по-малкия вариант.
еко подаръци
За нея
Ароматизор 
Преди седмица получих много сладка пратка от Магичен аромат, в която беше включен и този ароматизатор. Много ми хареса ароматът и самият му вид. Реших, че ще се впише чудесно при моята баба, както и при бабата на Г., така че реших да взема 2 за тях. Може това да ви се стори като малко скучен избор, но аз обожавам ароматизатори, свещи и всякакви такива неща и според мен е подходящ избор.
практичен подарък
За нея 
Интересни свещи
Избрах страхотни български свещи, които ухаят невероятно и са изключително красиви. Свещите са на Kindy Candles , като аз ги закупих от Muse Shop. Свещи-бижу, които биха се харесали на всички!
подаръци свещи
интересни подаръци
подарък свещ

Част от подаръците, които не виждате тук включват спирала, червило и маски за лице. 😍 Женската част от семейството преобладава, така че се старая да подарявам практични и сладки подаръци, които да имат смисъл. 

Вие готови ли сте вече с подаръците? 

💛

Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
Линковете са за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях.

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required