Есен в града

Предстоят ми много промени, от които леко се страхувам. Знам, че човек не трябва да привиква към дадени неща и не трябва да се отпуска прекалено много .. но аз много обичам комфортната си зона. До такава степен, че бях започнала да се "крия" зад този комфорт и просто да игнорирам важните неща.
outfit for fall


Направих нещо, което ме накара да се чувствам по- сигурна в себе си и да разбера, че няма нищо страшно в това човек да израства и да прави промени. Разбира се, промените не са най- лесното нещо на света, но без тях - животът би бил доста скучен.
Обещавам да ви споделя за какво иде реч скоро, когато нещата са по - ясни, но за сега ви оставям с леката промяна, която направих и в стила си. Тази есен реших, че ще добавя едно сако в гардероба си, което до миналата година изобщо не би ми хрумнало да облека. Естествено, не изневерявам на любимите си кецове, но сакото внася една лека нотка на "сериозност" към аутфита, която много ми харесва!
fall fashion
city fashion
inspo for fall outfit

Облечена съм с : 
Сако : Stradivarius
Колан : Ali express
Дънки : Stradivarius 
Кецове - Converse от Fashion days 
Пръстени - H&M 
Часовник - Rosefield *
Гривна - Nahla от Fashion days *
💛
Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
Продуктите, отбелязани със * са ми предоставени като PR пратки. Линковете са за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях.

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required