Antipodes Skin- brightening serum ревю

Днес ще си говорим за един продукт, който не вярвах, че ще ви впечатли толкова. Показвала съм този серум няколко пъти в Инстаграм и всеки път получавах много въпроси за него. Истината е, че тази марка е абсолютно нова за мен и най- вероятно нямаше да я открия, ако не беше блога.
Antipodes Skin- brightening serum

Не бях чувала нищо за марката преди от Natural Care да се свържат с мен и да ми изпратят продукти за проба. Разгледах внимателно сайта и се спрях на този серум поради две причини:
1. обещанието за хидратация и изравняване на тена ;
2. натуралния и изчистен състав.
Antipodes Skin bg
Серумът беше одобрен и от дерматоложката ми, която също хареса състава. Започнах да го използвам след баня или сутрин преди да изляза. Няма да изброявам списъка със съставки и предимствата на всяка. Не използвам само био козметика и нямам претенции, че съм най- големият разбирач, но ако искате може да погледнете в сайта пълният списък със съставки.
Antipodes Skin- brightening serum ревю
Опаковката е стъклена с пипета( нещо, което много харесвам напоследък) и е абсолютно подходяща за такъв тип продукт. Тъмна е и не се вижда много колко количество е изхабено, но все пак не е невъзможно. Това, което забелязах е че след пътуване се събираше продукт по горната част на опаковката, но все пак серумът е една идея по- течен, така че не го намирам за фатално.
Нещото, което най- много ме изненада, когато отворих серума беше цветът му. Първоначално реших, че може би е развален, но след това се усетих, че в състава си има пино ноар, което е вид червено грозде.
Серумът има много лек аромат. Попива почти веднага и оставя лицето супер освежено. Цветът стои леко кафеникав в началото, но при разнасяне - изчезва. Въпреки леката си текстура, серумът ми даваше нужната хидратация и оставяше кожата мека. Първоначалният по- тъмен цвят изчезва за секунди, тенът се избистря и не се усеща тежко на лицето. Не дразни кожата и не запушва порите. Забелязах подобряване на тена, още след първата седмица. Червените петна по кожата ми не бяха толкова наситени и тенът наистина беше по- избистрен. Разбира се, това не беше единственият такъв продукт, който използвах, но забелязах разликата с и без него. Предпочитах да го използвам в дни, в които няма да нанасям грим, защото ефектът на изравнен тен много ми допада.
Като голям недостатък на продукта бих отбелязала, че не е никак икономичен, а цената му не е ниска. Успях да го изхабя за около месец и половина, което честно казано ме натъжи, защото усещам липсата му. Ако цената му беше малко по- достъпна щях да си взема нов, без да се замисля. Пък и блогърската ми душа или женското любопитство ме кара да искам да опитам още такива продукти.

💛
Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
*Продуктът ми е предоставен за проба от PR на марката, но мнението ми и снимките са лично мои и не са повлияни от това. Линковете са добавени за ваше улеснение.*

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required