Прекарайте деня с мен и Марк

И преди да сте решили, че Марк е приятелят ми😃, бързам да се уточня! Приятелят ми се казва Георги и изобщо не обича да застава пред обектива. Днешното действащо лице- Марк, всъщност е серията Mark на Avon, и по- специално техните нови спирали. Днес ще прекараме деня заедно и за първи път ще тествам спиралата "Big & Multiplied".
avon mascara
7 часа : Първото нещо, което чувам е алармата. Тъкмо започвам да си мисля, че нямам никакво желание да стана от леглото и се сещам, че днес ще бъде доста натоварен ден. От онези, които ме карат да се чувствам жива и ми дават сили. Е, не всички дни са такива, но днешният ще бъде!

8 часа : След сутрешната си рутина съм готова за нанасянето на грима. Използвам обичайните продукти, които често ви показвам в Instagram.
avon mascara
8:40 : бързам да ви снимам как се представи спиралата. Добре, че снощи измислих какво ще обличам, защото пак закъснявам!
avon mascara
8:50 : излизам от нас тичайки! ( на работа съм от 9) 😇

9 и малко : пристигам на работа с леко закъснение (добре, че ми е на близко и имам време да си направя и едно кафенце). Преглеждам социалните мрежи и се захващам за работа.✍📚

11 часа : време е за кратка почивка. Хапвам малко ягоди, разговаряме ведро с колегите и се радваме на малките котенца, които се родиха в двора преди няколко седмици.

13 часа : време е за обяд и днес с моята колежка Деница  имаме много важна задача! Трябва да направим част от снимките за днешния пост, както и да се нахраним. Отправихме се към една сладкарница, която е близо до работа и там прекарахме почивката в сладки приказки, любими кроасани с шунка и гауда и само няколко снимки! Добре, че е тя да ми се връзва на акъла. 💛
avon mascara
avon mascara
avon mascara
avon mascara
Часовете между 14 и 18 часа прекарвам главно в работа, така че направо превъртаме часовника до 18:15, когато вече съм си вкъщи и с моя приятел ще приготвяме вечеря. До сега съм успяла да взема 2 пратки, да си поръчам един чифт бели кецове (дано да ми станат) и да оправя една пералня. Слагам тигана да загрява, защото ще пека зеленчуци, а през това време гледам да си пооправя грима, защото съм на рожден ден на приятелка от 8 часа!
avon mascara
19:30 : нанасям още един слой спирала, защото вечер мога да си позволя по - драматични мигли, този път залагам на гланц за устни, подновявам и коректора, обличам се и излизам, защото редовното ми закъсняване вече става дразнещо за околните!

21:30: купонът тече с пълна сила. Има много вино, хапване, женски приказки за "лятното тяло", пътувания, и гаджета! 😂
avon mascara
23:45- вече съм у нас. Влизам за бърз душ и се запътвам към леглото. Ама, че ден! Доста съм изморена, но и доволна, че успях да свърша всичко, което си бях запланувала, че и още малко.
~~~~~~~~~~~
Нали не си помислихте, че ще приключа днешната публикация без да поговоря за "главния виновник" на днешния пост? Ама, моля ви се! Big & Multiplied обещава изключителен обем, без слепване. Формата на четката е удобна и обгръща лесно всички мигли. Тушът не е прекалено черен, но е една идея по- сух. Това е желаната от мен формула на туш и ми се е случвало да отворя една спирала и да изчакам определено време да се сгъсти, преди да се върна към нея. От Avon ми изпратиха да тествам и 3те нови спирали от серията, но аз се спрях на тази, защото ми вдъхна най- голямо доверие за ежедневен вариант. Мисля, че не сгреших, защото спиралата не мръдна цял ден. Тушът можеше да е една идея по- черен за още по- драматичен ефект, но хубавото тук е, че това може да се постигне с напластяване на слоевете. Премахвам спиралата без проблем с тампон, напоен с двуфазен дегримьор.
avon mascara
Благодаря ви, че прекарахте деня с мен! Сега като прегледах поста и цялата програма за деня.. мисля, че съм си заслужила един спокоен уикенд! 🙊🙋

Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
*Постът е в колаборация с Avon Bulgaria. Мнението ми не е повлияно от това. Снимките и текстът са авторски. Линковете са за ваше улеснение и аз не печеля от тях.*

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required