Какво гледах през февруари ?

Не знам дали това ще се превърне в редовна рубрика или не, но месец февруари беше изпълнен с много вечери, прекарани на дивана, в гледане на филми и сериали. Тъй като списъкът ми със сериали не е никак малък, реших да споделя любимите ми такива само от този месец.

1. Black Panther 
Позволявам си да започна с един филм.. все пак, аз съм тази, която пише!😄 Филм със страхотен сюжет, ефекти, изпипан до последния детайл. Имаше и забавни моменти, имаше и моменти, в които са засегнати доста актуални теми. Това, което най- много ми хареса е, че жените бяха представени като много силни и имаха важна роля в целия филм. Аз по принцип съм си фен на филмите на Марвел, но си тръгнах от този буквално вдъхновена. Ако все още не сте го гледали.. ама какво чакате още?!

2.Big little lies 
Само 1 сезон и то само 7 серии.. изгледах ги буквално за няколко дни, въпреки че сериите са по 1 час. Признавам си, че успях да надуша леко какво ще се случи, но това се дължи на факта, че съм изгледала доста сериали. Сюжетът е много забъркан. Повечето актьори ми харесват и ми е доста интересно какво ще се случи в следващия сезон, в който ще участва и Мерил Стрийп.

3.13 Reasons why 
Доста шум имаше около този сериал и си признавам, че го започнах с много големи очаквания и след хвалби от приятелка. Имаше моменти, в които нещата ми се струваха малко преувеличени и прекалено "американски", но все пак доста сериозни. Ще продължа да го гледам, защото вече го започнах и ми е интересно как ще се развият нещата.

4. 1ви сезон на Scandal
Бях решила да гледам Stranger things ( да, все още не съм го гледала).. Обаче последната серия на "How to get away with murder" завърши с Kerry Washington и .. просто докато се усетя вече бях почнала да гледам Scandal. Изгледах първия сезон изключително бързо, както правя често със сериалите, които много ми харесват.. Вече съм на 2ри сезон и наистина не знам как не съм го гледала до сега. Кери е супер сладка, умна, красива и силна иии.. искам 1 седмица да не мърдам от нас, за да изгледам всички 7 сезона 😜
Имам си доста "материал", докато изгледам Scandal, както и всички други нови серии, които излизат сега.. но винаги приемам поръчки за нов сериал. И за това си имам списък! 😉

Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required