BeGlam on the road: Уикенд по женски

С приятелки решихме да отидем за уикенд в Банско. Курорт, който свързвам с няколко студентски празника и прекалено много туристи. Сега е идеалното време за едно кратко бягство от забързаното ежедневие, защото цените не са прекалено завишени и няма много хора.

Запасихме се с кафе и малко макарони за из път( които бяха изядени още преди да излезем от
София, защото определено не бяхме единствените, които бяха решили да пътуват и стояхме в задръстване около 40мин). Плюса на пътуването с жени тук е много голям- няма изнервяне, надуване на клаксони и т.н. Е, имаше малко мрънкане, но като цяло се наслаждавахме на любимите си песни и на компанията си, както и няколко селфита.
По обяд пристигнахме в Банско, изненадахме една приятелка по случай рождения и ден и се запътихме към хотела, който си бяхме запазили през Grabo. Хотел Хермес не беше лош. Мило обслужване, чиста и подредена стая и имаше баница на закуска! Малки забележки към вентилацията в банята и малката спа зона, но като цяло нищо, което не може да се изтърпи за една нощувка.
Къде ядохме ? 
За мое щастие, никоя от нас не беше решила, че е на диета, така че си похапнахме добре. Обядвахме в Queens Pub. Бяхме много гладни, така че поръчахме какво ли не- салатки, пица, ребра и малко картофи! Вечеряхме салата, малко торта и мноого алкохол. На другия ден посетихме Euphoria, където пихме кафе, отново хапнахме салатки, разни месца и домашен сладолед! И двете заведения бяха много хубави, но горещо препоръчвам второто! Красиво направено заведение, вкусна храна и страхотно обслужване. Времето беше с нас и прекарахме няколко невероятни часа на слънчевата им тераса, с гледка към ски- пистата.
В неделя след сериозното ядене си отделихме време да се разходим около ски- пистата, по центъра, както и към старата част на града. По това време в Банско няма много туристи, което прави разходките из малките улички на градчето - изключително приятни.
Времето определено беше с нас и двата дни беше слънчево и пролетно. Вижте и аутфитите, с които избрах да бъда: 
Слънчеви очила - Max Mara
Яке - Bershka
Топ - Zara
Панталон - Zara
Обувки - Deichman
Очила - MaxMara
Тениска- Mango
Панталон - Bershka
Кецове - Converse
Топ - Zara

А това са и част от гримовете, без които не тръгвам никъде!
Един такъв уикенд буквално планирахме за 15тина минути, дойде супер неусетно и се изниза още по- бързо, но ме зареди с много положителна енергия, слънчеви лъчи и мнооого яки спомени! Пътуванията по женски винаги са добра идея, за това реших да направя този пост и да ви подканя да си организирате и вие един такъв!

Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required