Козметични любимци 💓 Януари 2018

Преди съвсем да сме забравили януари, бързам да споделя любимите си продукти. Отдавна не съм правила подобен пост и се надявам да ви е интересен!  
 козметични любимци
2017 определено беше "парфюмна" година за мен. Открих много нови любимци и се влюбих в аромати, които преди не съм си представяла, че ще харесам. Забелязвам как вкусът ми се променя през годините и това много ме радва! Just rock на Zadig & Voltairi* включва в себе си дървесни нотки, ванилия, жасмин и тубероза. Ароматът е абсолютно уникален, сладникав, доста дълготраен и отличаващ се. Всеки път получавам комплименти за него.
козметични любимци
Fit me на Maybelline се превърна в мой фаворит за околоочната зона, още след първото използване. Апликаторът е адски удобен, консистенцията му е много лека и се разнася лесно. Попива почти моментално и не се усеща под очите. Не се събира във фините линии и не изглежда сухо!
козметични любимци
Зеленият коректор на Catrice е стар любимец, който купувам за пореден път. Camouflage- ната им серия е много хубава и хвалена( и то с право). Коректорът е покривен и доста дълготраен, опаковката е удобна, а цената е повече от достъпна.
козметични любимци
За финал оставих най- голямата си любов 😁 - червилото Ruby Woo на Mac и моливът им He said, She said. Трябва да си призная, че това са ми първите продукти за устни на Mac и вече не искам да поглеждам друго червено! Страшно пигментирани, много издръжливи и леко изсушаващи. Наистина си заслужават всяко едно хубаво ревю и хубава дума!
козметични любимци
козметични любимци
Ще видим как ще се развият нещата с червените червила, но за сега изобщо не ми трябват други!!
Би ли ви било интересно, ако към тези любимци включвам и информация за сериали, филми или песни, които са ми направили впечатление през месеца?  

Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
*Парфюмът ми беше предоставен за проба от PR на марката,но мнението ми и снимките са лично мои и не са повлияни от това*

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required