BeGlam and the book club

Пак се отнесох,времето си минава и аз така и не стигам до блога . Прочетох доста статии,относно колко теми трябва да се "разглеждат" в един блог и дали е добре да има повече от една. Снежи направи един страхотен пост,който ме запали.Чета аз и все повече се раздвоявам.. Напълно разбирам логиката,но колкото и да ми се иска да я следвам..просто не мога! Блогът за мен е като онлайн дневник-в главата ми не е само козметика,така че в крайна сметка реших да си пиша за каквото ми се пише! Ще се радвам да споделите мнението си по темата :))
Днес съвсем на бързо ще ви разкажа за една книга,която прочетох наскоро.Знаете,че тези постове включват мнението ми отгоре-отгоре за книгата,защото не искам да развалям кефа на тези,които ще я прочетат.
Уаби-Саби AMG Publishing

Книгата,която е на показ днес е Уаби-Саби на Франсеск Миралес,от издателство AMG Publishing.
Ама,че странно име...ама,че странна книга.Това се въртеше в главата ми,докато я четях.Книга без край,която те оставя замислен за много неща. 
Книгата е написана много достъпно,точно както предишната , и я прочетох буквално на един дъх.Няма много какво да кажа,без да разваля разбърканите и́ послания. Не е книга за всеки и определено има хора,които няма да я разберат и харесат. Това е роман за откриването на красотата в несъвършенството. По-точно не може да се опише.Самият начин,по който е написана книгата го разкрива.Историята започва в Испания,пренася се в митичната Япония и завършва в Испания.Проследява момент от живота на един мъж на средна възраст,който е съвсем объркан от живота и неговите чудеса.
Уаби-Саби AMG Publishing
Уаби-Саби AMG Publishing
Разкриват се малки детайли и различни гледни точки,които те карат да се замислиш над нещата,които се случват и начина,по който ги разбираш.

Вие коя книга прочетохте последно?

Последвайте ме в Facebook | Instagram | Bloglovin

*Книгата ми беше изпратена от PR на издателството,но снимките и мнението за нея са лично мои.*

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required