Бранд на седмицата : Essence

Здравейте,реших да продължа темата от миналата седмица  и да ви представя последните продукти на Essence,които тествах.Essence е марка,която продължава да ме изненадва.Цените са повече от достъпни,продуктите се намират лесно и са винаги в крак с "модата",а качеството на повечето от тях е много добро.Днес ще си говорим за продукти от последната им есенна колекция:
Essence fall 2016

Започвам с ружа Satin Touch Blush,в цвят 10 Satin Coral.Опаковката е супер компактна и удобна.Това,че е прозрачна прави преглеждането на цвета много лесно и изобщо не се замърсява.За сега ми изглежда здрава,дори първия път падна борба при отварянето.Цветът е много нежен коралов,с лек перлен нюанс.Името Satin Coral го описва идеално! Доста е наситен и трябва да се внимава с него.На моята кожа издържа около 5-6 часа.Това е идеален продукт за ежедневния ми грим,защото стои естествено на лицето.
Essence fall 2016
Essence fall 2016
Следващият продукт,който пробвах е моливът за очи Extreme Lasting,в цвят 05Rockin'Taupe.Това е продуктът,с който изобщо не си допаднахме.Цветът изглежда страхотно в опаковката и на ръката ми,но просто не се отпечатва на окото ми. Трябва да натисна супер много за да получа блед цвят.Продължавам да го тествам,но определено не го препоръчвам.
Essence fall 2016
Essence fall 2016
Следва матовото червилото в цвят 02 Matt Matt Matt.Силно се надявам този продукт да не изчезне скоро и горещо ви препоръчвам да го пробвате! Опаковката е супер изчистена и има гравирана буквичката Е,което за мен е супер сладурско.Има лек аромат на ..ванилия,който много ми харесва(Хич не ме бива в описването на аромати!) . Още от първия ден е в чантата ми и го използвам постоянно.Въпреки че има матов завършек- не изсушава прекалено устните. Има идеален есенен цвят,не прекалено тъмен и перфектен за ежедневието.Формата е много удобна и лесна за използване и цената му е около 5 лева!!!Бързо се превърна в любим продукт,защото цветът сам по себе си е малко непретенциозен и отива на различни визии,но въпреки това се отличава.
Essence fall 2016
Essence fall 2016
Нещо не успях да се разбера и със спиралата.Последно време нямам късмет с тях.Тушът ми идва прекалено течен и трябва хубаво да почистя четката,иначе говорим за колосално слепени мигли,тип 6 паяка :D Спиралата има интересна форма,която обхваща добре миглите.Извива ги и ги разделя добре и е окей за ежедневна спирала,но не е нещо,което ме впечатли и бих препоръчала горещо.Според мен марката имат много по-добри подобни продукти,като този .
Essence fall 2016
Essence fall 2016
Успях да пробвам и тъмно сивия цвят за нокти от серията,който много ми хареса.Напоследък посягам все по-често към продуктите им за нокти,които горещо препоръчвам!Като цяло съм доволна от колекцията,но ако трябва да избера само един продукт това определено ще е червилото!Следващите им колекции трябва да излезнат скоро на пазара и с нетърпение чакам хайлайтъра от серията Girls Just Wanna Have fun!
А Вие успяхте ли да пробвате нещо от серията ?

Последвайте ме в Facebook | Instagram | Bloglovin
*Продуктите са ми изпратени за проба от ПР-и на марката,но мнението ми за тях не е повлияно от това и е базирано върху личните ми впечатления,както винаги. * 

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required