Review : Colourpop Lippie Stix in Lumiere

Есента вече официално се настани и на моя шкаф. Вълната за тъмни червила не подмина и мен. Като ви казвам тъмни червила- не очаквайте някой вамп цвят-все оше не съм там! Избрах си едно червило на Colourpop, за което ще си говорим днес.
Colourpop Lippie Stix Lumiere

Както може би знаете- ColourPop е американска марка, на много достъпни цени и с високо качество. Достъпни цени в Америка де, но за качеството не мога да споря. Аз се сдобих с червилото от колаборацията им с моята любима влогърка Kathleen Lights , а именно Lippie Stix в цвят Lumiere, на цена от 5 долара.
Colourpop Lippie Stix Lumiere
Червилото е в пластмасова изчистена опаковка, с винт и под формата на молив. На края му може да се види както името, така и цвета му. Въпреки ниската си цена- качеството на опаковката и червилото е много добро.
Colourpop Lippie Stix Lumiere
Лек ванилов аромат и приятен розов нюанс- няма как да не ми хареса! Цветът е много универсален, лесен за работа, би отивал на много хора и се съчетава в различни комбинации. Завършекът е матов. Не е като матовите червила на Mac, но все пак е матов. Не изсушава устните изобщо. На моята кожа червилото има по-тъмен нюанс, но все пак не е нищо фрапантно. My lips but darker!
Colourpop Lippie Stix Lumiere
Подчертава малко линиите на устните, но се нанася изключително лесно- буквално се разнася като масло, което пък прави подновяването му много лесно. Формата на самото червило помага за това също. Не мога да го похваля с изключителна издръжливост-около 2-3 часа, с пиене и ядене. При мен това е нормално обаче, защото обичам да си похапвам.
Colourpop Lippie Stix Lumiere

Colourpop Lippie Stix Lumiere

Последно време ми се носят точно такива цветове- естествени, но все пак да си личи, че имам червило или някой малко по-тъмен цвят като този. А на Вас?

Последвайте ме в Facebook | Instagram | Bloglovin

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required