Essence - Girls just wanna have fun highlighter Review

Ехх,тези лимитирани продукти на Essence!Винаги пада голямо търсене,докато ги намеря или пък се изчерпват прекалено бързо...дали заради достъпните си цени или интересните си продукти,но често се боря да се добера до някой нов техен продукт.Един такъв е и днешният хайлайтър,за който бързам да ви разкажа преди да е изчезнал безследно:
essence girls just wanna have fun highlighter

Спомняте ли си колко шум се вдигна около последния им лимитиран хайлайтър ? Е,с този не беше точно така.Дори изобщо!Не можах да намеря едно пълно ревю за него,но веднага щом го видях-знаех,че го искам.Продуктът е дрогериен и пластмасовата опаковка подсказва за това,но пък е толкова сладурска,че няма как да се пропусне. Отново получаваме предостатъчно продукт,за цена от 7 лева.Името е супер игриво и самата пудра е във форма на малки сърчица.Абсолютно момичешки продукт! 
essence girls just wanna have fun highlighter
И сега по същество!Пудрата е много фина,но този път не е в златист,а в розов нюанс.Блясъкът е много нежен и естествен.Първият път,когато го използвах изобщо не бях впечатлена..до момента,в който не се погледнах на слънце и не видях страхотния и супер супер естествен блясък,който озаряваше скулите ми💗Розовите бляскави частици оставят една много красива и  абсолютно разкошна следа по лицето.Не е подходящ за вечерни или по-тежки гримове,защото едва ли ще се забележи толкова,но е идеалният продукт за ежедневен грим. Поне за моите представи,защото не е натрапчив,но пък все пак озарява лицето.
Определям издръжливостта му като средна около 5-6 часа ,което за мен е нормално(предвид цената му). Тук трябва да спомена,че пудрата изобщо не се рони или праши.Нанасям я с контуриращата четка на Aura.
essence girls just wanna have fun highlighter
Хайлайтърът за мен вече е задължителен продукт и този си го използвам с удоволствие.Признавам,че не искам да разваля красивата му опаковка,но пък нали вече съм го показала в блога? 😏

Вие успяхте ли да се доберете до него или до нещо от колекцията?
Последвайте ме в Facebook | Instagram | Bloglovin

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required