SOS Products

Здравейте,прекрасни!!
Днес ще ви споделя някои от помощниците,които открих през изминалата година и на които се доверявам през това студено време. Вече почти от една година имам този блог и благодарение на него,рядко си купувам работи,които не ми харесват.

Започвам с продуктите за устни,без които не мога.През годината пробвах доста,но определено моят любимец е балсамът за устни с какао на Himalaya.Доста е твърд и мазен и именно това е което ми харесва най-много(като изключим невероятния му аромат). Устните са хидратирани,меки и красиви. А цената му е под 5 лв.,като доста често има промоции.Следващият ми любим балсам за устни е този на EOS.За съжаление,той не се предлага на нашия пазар и трябва да се поръча онлайн..което го прави още по-скъп и недостъпен.Но ефектът му е невероятен и определено си заслужава.Нанася се супер лесно,има уникален аромат и невероятен ефект. Използвам го винаги преди грим; подходящ е за основа на матови червила.

Този на Nivea използвам,когато съм в къщи,защото не обичам да ровя из бурканчета.Не е нищо по-различно от всички други балсами на марката.




Mythic Oil-а на L'oreal от професионалната серия на марката..е митичен дар за моята коса.Прави я невероятно гладка,бляскава и мека и винаги получавам комплименти за нея.Не я омазнява допълнително.От както го използвам забелязвам все по-малко нежелано накъсване.Има приятен и лек аромат.Супер икономичен е,но отново е с ограничен "пазарски" достъп.Аз се сдобих с него от салона на моята фризьорка,но можете да го намерите в онлайн магазинът "Златна рибка".Ако все още не сте го пробвали,определено трябва да го направите!

Освен балсамът за устни, друг мой задължителен помощник е кремът за ръце.Любимците ми за изминалата година са този на Refan и Balea.

Цената и на двата е под 5 лв.,а  а действието им е уникално.



Този на Refan попива много бързо,а прави ръцете изключително меки и хидратирани и то за дълго.Както знаете,за мен ароматът е много важен и няма да пропусна да спомена и този. Не-ве-ро-я-тен!! Харесвам цялата серия на Refan и определено я препоръчвам.


Този на Balea е нов в арсенала на марката и се води универсален крем.Също попива бързо и хидратира много добре ръцете. Ароматът му отново е уникален .Аз си избрах варианта с черешка.Това,което ми харесва е изключително удобната опаковка,която може да се носи навсякъде.Да не говорим,че е супер сладурска и кокетна и с удоволствие ще си я разнасям.


Това бяха едни от "най-любимите ми открития" и продуктите,на които се доверявам в студа!! 
А кои са вашите ?


Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required