Review : H&M Lipgloss

Здравейте,прекрасни!!
Днес ще ви представя един глос,който много бързо се превърна в мой фаворит!! А именно:


Бих се определила като фен на глосовете,но откакто имам този рядко се сещам да използвам други. 

Първо ще започна с опаковката-супер изчистена,семпла и малка.Нося го навсякъде с мен и нищо не е станало.Цената му е около 2 лв.,а количеството -7 мл. Като единствен минус бих посочила,че козметичната линия на H&M може да се намери само в техните магазини(естествено).

Аз си избрах цвета "Paris Red" ,,който беше възможно най-тъмния предлаган цвят. Цветът въобще не е тъмен,но пък името му е супер сладурско и много му приляга!

Апликаторът му еобикновен,но това не пречи гланцът да се нанася лесно.Прави устните много меки и не ги изсушава.Придава невероятен блясък и лек розов цвят.Бих казала,че търпи наслояване и цветът може да стане малко по-наситен.Ароматът му е сладникав и много бонбонест!!

Кой харесва онзи супер досаден момент,когато косата му се "залепи" за някой много лепкав гланц? Не и аз! Но този не е такъв,не се притеснявайте. Лепне в рамките на нормалното,защото това все пак е глос и аз не очаквам нищо друго.Но не бих го определила като "досадно".

 Издържа около 2 часа,но за цена от 2 лв не мисля,че може да се очаква невероятна издръжливост. Това,което ми харесва е че дори след като изчезне , устните са много меки и приятни. Обобщено:

+компактна опаковка;

+ниска цена; 

+удобен апликатор;

+приятен цвят и ефект;

+невероятен аромат;

-ограничен достъп на предлагане .


Оценка : 5/6 

Определено го препоръчвам!


*Ако не можете да го намерите,не се притеснявайте - скоро може да имате възможност да го спечелите :))*

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required