Review: Sleek Ay Naturel Palette

Здравейте,прекрасни!
Признавам си,че мрачното време много ме потиска и последните дни не съм много продуктивна.Имам толкова идеи,а никакво вдъхновение..За това реших днес да изгоня това настроение.*Пускам си весела песен и започвам новата публикация!*
Sleek Ay Naturel Palette review

Sleek Ay Naturel Palette review

Поръчах моята палитра от тук , в средата на декември. Излезна ми около 27 лв.,с доставката и пристигна точно за 2 дни.Беше добре опакована и имаше листче с послание и информация за сенките,което сметнах за много мило.

Sleek Ay Naturel Palette review

Както виждате,опаковката на палитрата е много семпла- черен мат с логото на марката.Много е малка и компактна,което я прави удобна за пътуване.Съдържа 12 цвята- 8 матови и 4 с блестящи частици.Всеки цвят е 1,1 грама. Палитрата има голямо огледало,предпазно фолио,с имената на цветовете и "бонус" - двоен апликатор-гъбка,който бързо замина в коша.

Sleek Ay Naturel Palette review

И сега за самите цветове :

Sleek Ay Naturel Palette review

Както името на палитрата подсказва -повечето цветове са "натурални" На първия ред са по-естествените,а на втория-по-тъмните и дръзки. Блестящите цветове са със страхотна пигментация,не се ронят и са много красиви.Матовите,натурални цветове обаче са нещо друго.Много са меки и доста се разпрашват;слабо пигментирани са.Аз използвам база за сенки преди да ги нанеса и цветовете излизат горе-долу наситени на очите.Въпреки това,с всички цветове се работи лесно-нанасят се приятно и се преливат добре.С палитрата лесно може да се направи както лек и ежедневен грим,така и по-тежък и драматичен.

Sleek Ay Naturel Palette review

На суочевете по-долу не съм нанесла база за сенки. Матовите цветове са напластени 3 пъти, за да излезнат хубаво.Блестящите са съвсем леко докоснати.

Sleek Ay Naturel Palette review
Sleek Ay Naturel Palette review

Носила съм сенките най-много 5-6 часа и не бяха мръднали.Моите клепачи не са мазни и рядко ми се случва сенките да се размажат.

Ето как изглежда палитрата след известно ползване:

Sleek Ay Naturel Palette review

Обобщено: 
+семпла и удобна опаковка;
+красиви цветове;
+дълготрайни ; 
+подходящи както за ежедневен,така и за вечерен грим;
-ограничен достъп на пазара;
-матовите цветове са слабо пигментирани и лесно се разпрашват.

Оценка : 4/6 

Знам,че много хора харесват и препоръчват палитрите на марката(може би и заради сравнително ниската цена),но за мен това не е "must have"(задължителен) продукт.
Малко съм разочарована от пигментацията на светлите цветове,но като цяло -всички сянки са много красиви и ги използвам с удоволствие.Радвам се ,че тази палитра е в колекцията ми , но не я препоръчвам "горещо".За сега не бих пробвала други палитри на марката.


А Вие,имате ли любим продукт на марката Sleek ?

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required