May Favorites

Здравейте,прекрасни!!
Поредния месец се изниза и ще ви покажа продуктите , които използвах най-много през него. 



Много хидратиращ и икономичен крем. Консистенцията му не е много гъста и това го прави точно като "разтопено масло" . Разнася се и попива бързо ,а приятният аромат на шоколад се задържа почти цял ден . Мисля,че струваше около 5 лв и определено си заслужава.



Червилото на MaxFactor се превърна много бързо в мой любимец. Използвам го постоянно .
Вчера писах за него . 


Блендинг четка от buyincoins . Четката е с много добро качество и нито един косъм не и е паднал до сега. Използвам я всеки ден , защото е супер удобна и добре прелива сенките ми.



Следва дезодорант на Dove и Forbidden Euphoria на Calvin Klein. Dove-чето има много свеж аромат на краставица , който се задържа доста дълго време. Euphoria-та на Calvin Klein ми е любимия парфюм . Този вариант е малко по-свеж и игрив от оригиналния и също ми харесва страшно много. 




И последният продукт за този месец е Naked 2 на Urban Decay. Моята палитра не е оригиналната, но въпреки това цветовете са много добре пигментирани, работи се лесно с тях и са изключително красиви. 



Целувки!!

12 коментара

  1. Взех си същата четка, но от друг сайт, ии наистина е страхотна! Чудесно прелива сенките :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да.. определено . Аз я взех за 1 долар и не очаквах нещо супер добро.. А бях изключително изумена и щастлива като я видях. Определено много добро попадение :)

      Изтриване
  2. Много готини продукти,преди имах масло за тяло на Афродита с кокос-лелеее,страхотен е,другия път ако искаш виж за него.Няколко пъти са ме питали с какъв парфюм съм,а аз съм била намазана само с него :)))
    Изкушавам се и аз да си поръчам една реплика на Naked 2..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Моя приятелка имаше с кокос и е много готино , но не обичам кокос.. А за репликата - според мен си заслужава.. Моята е много добро качество и определено се радвам ,че я имам . Сега съм си поръчала Naked Basics и Naked 3 :D

      Изтриване
  3. Определено само изкушения тези дни! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Моят лосион на Afrodita с шоколад вече свърши :/ и обмислям какъв да е следващият.Имала съм тези с манго и кокос, страхотни са всички!А blending четката изглежда супер, много добро попадение! :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, и моят вече почти свърши и се чудя какъв да си взема .. :)

      Изтриване
  5. Strahoten post! I az mnogo haresvam Naked 2 i Euphoria by Calvin Klein!

    ОтговорИзтриване

Абонирай се за Глам новини

* indicates required