Haul №5

Здравейте,прекрасни!!

Днес ще ви покажа последните си покупки ! 



Започвам с новия лак за коса на Syoss с Keratin . 
От един лак за коса искам да има  фиксация , но да не е прекалена. Обичам косата ми да е мека и естествена. Също , държа ароматът му да е приятен. От години ползвам зеления лак на Taft с ябълка , от който съм много доволна. Обаче тази златиста опаковка грабна погледа ми, за което не съжалявам въобще.Ефектът на лака е лек , а ароматът му - много приятен и  ..парфюмен (?!) . Определено ще повторя покупката си. 
Цена - 5 лв.


Тези маски се срещат често из блог пространството. Вече ги има и при нас- аз си я взех от Lilly. Обещава да хидратира , освежи , омекоти и изглади лицето. 
Цена- 1 или 2 лв. като това количество е достатъчно за повече от 1 път.


Този малък помощник взех за чантата си. Топлите дни зачестяват и всеки се нуждае от такъв продукт.
Цена - около 2 лв.

Чела съм много добри отзиви за този околоочен крем на Regal и най-накрая се реших да си го взема. За сега съм доволна. Нищо зашеметяващо , но хидратира добре очите и им придава по-свеж вид. 
Цена - около 5 лв.


Памучните тампона на Lilly харесвам много. Тези точно ще пробвам за пръв път , но много ми харесват ,защото не се разкъсват. 
Цена-1,99 лв.


Шампоан на Himalaya купувам за втори път. Предният път си бях взела само против пърхот. Има много приятен аромат на билки, който се запазва . Успокоява скалпа ми и не е предизвикал поява на пърхот.Надявам се и с този да си паснем :)
Цена-4,15 лв. 


Тази маска на Garnier ухае прекрасно , но за съжаление този аромат се усеща само в кутията. Използвала съм я само един път . Мога да кажа,че прави косата гладка,мека и подредена.
Цена- 5,50 лв.



Купих си един лак на Golden Rose , който видях в блога на Ивана и съм изключително щастлива. Цветът е много нежен , бляскав и издръжлив.
Цена - 5,50 лв. Golden Rose Holiday № 63



Следват две нови четки. Едната е за блендване и е от buyincoins , а другата "тип молив" - от ebay . Четката от buyincoins е много сполучлива и добра. За съжаление , тази от ebay не изглежда точно както на снимката и макар че беше добре опакована е доста сплескана по средата.


Просто съм влюбена в тези две червила. Ще има отделни ревюта за тях. Много са хидратиращи , имат сладникаво-свеж аромат и избор от красиви цветове. Цената на Rimmel-ското е 8 лв , а на MaxFactor - 9.95 лв. ( и двете са на промоция в момента) .
Опаковките им са изключително сладки.
 Само на Rimmel-a грозният български бял етикет ме побърква. Някой може ли да ми каже как да го махна , без да съсипвам хубавата капачка  :( ?

Коментарите ви ме правят изключително щастлива!!Приятен ден :)


Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required