April Favorites

Здравейте,прекрасни!!
Исках още вчера да направя тази публикация, но мрачното време провали плановете ми .. 

*Първо започвам с два продукта на La-Roche Posay , които станаха мои любимци много бързо.А именно : термалната вода и мицеларният разтвор.

Мицеларният разтвор сваля идеално и без проблем всякакъв грим.Дори и на очите , без да ги дразни/щипе/пари/изсушава. След това кожата е идеално чиста,гладка и свежа.Не се усеща нищо върху лицето и няма нужда от отмиване. 

*С приближаването на топлите и слънчеви дни започнах да използвам по-свежи и леки аромати. Такива са :


















Дезодорантът против изпотяване на Rexona има много приятен аромат на цветенца , който се задържа за няколко часа.
Парфюмната вода на Refan е доста издръжлива и също има аромат на цветя. Затваря се добре, опаковката и е удобна и е подходяща за носене в чанта. За цената си около 15 лв. е страхотна и определено ще пробвам и други :)

*Този фон-дьо тен на Bourjois е много лек и средно покривен. Попива бързо и изравнява и озарява лицето много добре. Издръжливостта му е средна и няма как да мине без малко пудра по средата на деня. 

*Това е Mosaic Powder на Nyx. 
Страшно готин продукт.Използвам го постоянно.Единственото ,което не ми харесва е че капачката се драска много лесно .

*Avon AeroVolume 
Тази спирала спечелих от Ели . При първото слагане не бях впечатлена. Но спиралата е изключително трайна,не се рони и не се размазва. Прави миглите изключително красиви и естествени.  Страхотна всекидневна спирала .


* Това е Soft Mat na Manhattan 53 M
Изключително красив прасковен матов цвят. Издържа около 3 часа (без пиене и ядене) . Изсушава леко устните и определено не е от най-издръжливите червила. Но на мен много ми харесва.

*И последния ми любим продукт за този месец е Lip Butter-a на Nivea.  Страшно готина опаковка и страшно много продукт. Има много готин аромат, който се задържа върху устните и оставя лек цвят.

Приятен ден на всички :))

5 коментара

  1. Обожавам термалната вода на ЛаРош.Дори съм я сложила в чантата си за едно събитие, за да мога да си освежавам лицето без да се съсипе грима ми :))

    ОтговорИзтриване
  2. Да.Страхотна е наистина :)) В последно време съм много доволна от La-Roche и използвам доста техни неща.

    ОтговорИзтриване
  3. И аз се влюбих в балсамчето на Нивеа <3 имам и ружа на NYX,но моят е друг цвят и него много го обичам,нося го всеки ден :)))

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотни продукти са .. няма как да не се влюбим ххихи :)

    ОтговорИзтриване

Абонирай се за Глам новини

* indicates required