Glam thoughts

Напоследък се завъртяха доста постове, клипове и дискусии за драмата в блог/влог средите. Всичко започна като на шега, а се превърна в доста голяма драма - от която аз предпочитам да стоя настрана.
За мен блогът не е място да изпъкна, да покажа, че съм повече от някой друг, да събера повече лайкове и т.н. Не съм най- популярната блогърка (aka инфлуенсърка), не съм и най- редовната. Не смятам за нужно да се сравнявам или "боря" с някой. Споделям моят личен опит, моите идеи, моите мисли- простичко и всъщност доста ефективно! Аз и в живота съм така - отразявам само позитивните неща, доставям си малки удоволствия. Обграждам се с правилните хора, не търся драма, давам енергията си за добро и получавам добро. Простичко и гламърско 😉😀
denim skirt ootd
Идеята за поста дойде след едно излизане с Валери и Ивана . С тях се познаваме именно покрай блога, за което съм много благодарна. Разбираме се страхотно и можем да си говорим на различни теми. Помагаме си и след всяка среща с тях съм супер вдъхновена. Те са типичен пример, че няма нужда да има толкова злоба и конкуренция между жените. Никой нищо не губи, ако се подкрепяме повече( отдавна вече не говоря само за блог средите).
denim skirt ootd
denim skirt ootd
denim skirt ootd
Ще завърша поста с една любима фраза, а именно " When women support each other, great things happen!". 👑

Облечена съм с :
Топ : Stradivarius 
Пола : без марка ( подобна тук )
Обувки : Bershka
Колан - AliExpress
Часовник - Rosefield 
Други аксесоари - Guess
💛
Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required