#МоетоАкне

Малко се забавих с тази публикация, защото идеята ми беше да споделя за гримовете, които използвах през зимата. Не стига, че имах да прикривам сериозни белези и пъпки, ами и кожата ми беше изключително пресушена и правеше гримирането много трудно. Все пак реших да си кажа каквото имам да казвам, може пък някой да има същите проблеми и през по- топлите месеци.
#МоетоАкне 
(снимките са от края на януари и началото на февруари месец)
Нещото, без което не мога са коректорите. Ако трябва да избирам между коректор и фдт... мисля, че бих избрала коректор (BOLD STATEMENT, I KNOW). Не бих се спряла на кой да е обаче..
Ревю за коректора на Mac съм писала още през 2016 и това ми е втора или трета опаковка от него. Освен, че е доста икономичен е и най- покривният коректор, който съм използвала. Зеленият коректор ми е подарък от Деси , за което съм ѝ много благодарна. Зеленият цвят прикрива червенини и определено ми е нужен. Този е доста пигментиран, дълготраен и покрива наистина много добре.
#МоетоАкне
За дългите студени дни, в които трябваше да стоя само в офиса се доверявах на този тониран крем на Uriage. Той е предназначен за мазна и акнеична кожа, като обещава да матира кожата, да изравни тена и да премахне несъвършенствата. Има SPF 30, което е много голям плюс. Наистина матира лицето, не запушва порите и прикрива малки несъвършенства. Плътното покритие, което естествено изравнява тена го няма, но аз не съм срещала такъв тип продукт с високо покритие. Пробвала съм няколко подобни и този определено е най- покривният от тях, но има един много голям недостатък и това е "универсалният му цвят". Такова нещо, като "универсален" цвят няма и това прави употребата му малко по- трудна. "Изсветлявах" го с много хидратиращ крем, дебели шалове и пуловери, но вече не мога да крия разликата в цветовете, така че спрях да го използвам.
#МоетоАкне
И последните ми любимци и спасители са тези два фдт. Born this way на Too faced e един прекрасен фдт. Попива много добре на лицето, не го дразни допълнително и не запушва порите. Той е със средно към плътно покритие, слива се добре с кожата и изглежда много естествено. DermaBlend-a на Vichy вече е full coverage foundation, който обаче аз не мога да нося самостоятелно, защото ми идва доста тежък. Много пъти съм казвала, че въпреки несъвършенствата си, аз обичам да залагам на малко по- леки фдт и по- тежки коректори( като този на Мас). Включвам този фдт в днешната публикация, защото наистина съм впечатлена от покритието му. Използвам го по- скоро като "коректор", след като вече съм нанесла този на Too faced, за да прикрия хубаво по- големи пъпки.
#МоетоАкне
Към днешна дата продължавам да използвам всички продукти, освен кремът на Uriage, който почти съм успяла да изхабя така или иначе. Него го замених с един лек фдт на Radiant, за който с удоволствие ще ви разкажа в друга публикация.

Моля не забравяйте, че не съм професионалист и че споделям моето лично мнение и моят личен опит! 
💛
Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required