Missha - Deep Clear Cleansing balm Ревю

След като лятото открих почистващия гел на Lancome като средство за премахване на грим от цялото лице, рутината ми коренно се промени. Мицеларната вода я използвам само за почистване на грим от очите, а за цялото си лице се доверявам на подобни продукти, които хем почистват лицето ми, хем го хидратират.
Когато от KBeauty Bulgaria се свързаха с мен, аз веднага знаех кой продукт искам да пробвам. Missha е корейска марка, която стана доста популярна с един техен ББ крем и като цяло корейските продукти се хвалят с изчистен състав и хубав ефект, така че бях почти сигурна, че техният почистващ балсам ще ми допадне и имах доста високи очаквания. Да видим дали ми е харесал :
Missha Deep Clear Cleansing balm Ревю

За опаковката: Идва в картонена кутийка, на която има надпис на английски и на български, който включва скромно обяснение за употребата на самия продукт. Аз вече бях запозната с идеята на балсама и действието му от други ревюта, но определено се зарадвах да го открия, защото корейският ми никакъв го няма. 😀
Missha Deep Clear Cleansing balm Ревю
Самият балсам е в кутийка като на крем, която не тежи, затваря се плътно и е подходяща за пътуване. Под капачката има предпазна част, както и допълнителна шпатулка, с която да се взима продукт. Шпатулката е абсолютно подходяща и нужна, защото в момента, в който балсамът попадне в допир с кожата, той започва да се топи.
Missha Deep Clear Cleansing balm Ревю
Missha Deep Clear Cleansing balm Ревю
За балсамът : Както вече споменах, балсамът започва да се топи абсолютно моментално при допир с кожата. Превръща се във фино масло, което се разнася лесно по лицето. Не се пени и се отмива много лесно. Почиства страхотно грима и не дразни допълнително кожата ми. След почистване, лицето ми е свежо, по-меко и хидратирано. Не омазнява допълнително кожата и има много лек билков аромат. По мои изчисления, балсамът трябва да ми стигне за около 2 месеца, но да видим!
Missha Deep Clear Cleansing balm Ревю
Как аз го използвам : Взимам малко количество продукт с шпатулката, слагам го на върха на пръстите (които са сухи) , леко разпенвам и започвам на нанасям на лицето с кръгови движения, като започвам от бузите, брадичката и след това носа. Нанасям още малко продукт и хубаво почиствам и челото. Отмивам с хладка вода и попивам с хавлиена кърпа.
Missha Deep Clear Cleansing balm Ревю
Справя се и с премахването на грима от очите. Понеже е като масло, попада върху самите очи, което означава, че ще трябва много хубаво да се изплакнe и след това хубаво да се попият очите. Аз лично не го използвам за тази цел, но го тествах и се справя чудесно с премахване на спирала и сенки.
Missha Deep Clear Cleansing balm Ревю
Това е един от малкото корейски продукти, които съм тествала, но до сега не съм останала разочарована от тях. Почистването на грима е стъпка, която никога не пропускам и която ми е много важна, защото не искам да "спомагам" за запушване на порите или още раздразнения по кожата.

Можете да закупите балсама от тук. Използвайте промо код "mariya", който ще ви донесе 10% отстъпка от поръчки на сайта. Кодът се добавя в полето за отстъпка, преди да се завърши поръчката, като за да се отрази в сайта трябва да се избере " Обновяване на количката". Ако имате въпроси - не се притеснявайте да ми пишете.
💛

Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
*Постът е в колаборация с KBeauty Bulgaria. Мнението ми не е повлияно от това. Снимките и текстът са авторски. Линковете са за ваше улеснение и аз не печеля от тях. Същото важи и за промо кода.* 

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required