I ❤ Autumn tag

Изобщо не обичам да правя толкова дълги почивки в блога, но това често се случва. Забързаното ежедневие в столицата просто ме поглъща и някой път забравям за нещата, които истински харесвам...
Много отдавна не бях правила подобен тип таг и благодаря на Таня, че ме подкани да се включва към него. Ето и моите отговори :
I ❤ Autumn tag

1. Кое е нещото, което символизира началото на есента за теб?
Това несъмнено е промяната в околната среда- дърветата се опъстрят в едни такива прекрасни цветове, навсякъде има листа и се цари леко спокойствие. Винаги ме хваща малко неподготвена и ми трябва време за да свикна. Желанието ми да пия топли напитки започва да се засилва, все по- често посягам към ароматните свещи и почвам трескаво да се подготвям за зимата. Тази година започнах още от септември месец да издирвам обувки и зимно яке и вече съм готова!
I ❤ Autumn tag
2. Кое е любимото ти място през есента?
Нямам любимо място. Важното е да ми е уютно и приятно - и много бързо ми става любимо. Вечерите най- често ги прекарвам у дома, сгушена на дивана.
I ❤ Autumn tag
3. Есента е времето на свещите. Кой е любимият ти аромат свещ, който палиш вкъщи?
Ванилия! Много любима свещ в момента ми е Black Vanilla на Items
I ❤ Autumn tag
4. Коя е любимата ти есенна напитка? 
Май не мога да си избера само една..Обожавам всякакви чайове, кафета и вина! 😇

5. Пухкави чорапи?
Да, обожавам ги, както и шушоните на баба! Всичко, което ми пази топло на краченцата е ДА !

6. Сезонът на тиквата е все пак. Коя е любимата ти тиквена храна/напитка?
Печена тиква с мед и орехи! Това е и едно от онези неща, които автоматично асоциирам с есента. Нали се сещате, както са примерно сърмите със зимата 😹 ( Някой друг да прави такива асоциации?)

7. Кое е нещото, което очакваш с най- голямо нетърпение през есента?
Пуловерите! Всеки сезон добавям по няколко в гардероба си и започвам да ги нося като луда. Обичам, когато е достатъчно студено да ходя по пуловер, но и достатъчно топло да ходя без яке 😉
I ❤ Autumn tag

Това бяха моите отговори на този интересен таг. Много се чудех дали да го правя, защото не мога да кажа, че есента ми е най- любимият сезон. Но нали всеки сезон си има своя чар и реших да уважа и есента! Скоро очаквайте и още един таг, този път ще е "книжен"! 
Всеки желаещ да се включи към тага- да се чувства поканен. 💋

Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required