Urban Decay Cream Lipstick Liar Ревю

Здравейте, здравейте,
тази есен светлината май леко се отклонява от матовите червила. Не напълно, разбира се, но съвсем леко. Имам това червило от няколко месеца и кротко чаках да стане септември, за да мога да си го нося.
Urban Decay Cream Lipstick Liar Ревю

Liar е част от Cream колекцията на марката, което ще рече, че е с кремообразен завършек. Нанася се изключително лесно на устните - буквално се плъзга по тях. Още при отваряне на червилото ми стана ясно, че това ще е страхотен избор за ежедневието. И се оказах права, защото не изсушава устните и е много лесно за нанасяне и подновяване през деня. Дори мога да го нанасям без огледало, след похапване.
Urban Decay Cream Lipstick Liar Ревю
Опаковката е доста семпла, но пък в това се крие красотата и. Много ми допадат гравираните инициали на самото червило. Затваря се плътно и се усеща малко по-луксозно. Има много лек аромат, който може да се усети само в гилзата.
Urban Decay Cream Lipstick Liar Ревю
От към трайност - не мога да заявя, че е най- дълготрайното червило, което съм ползвала, но като се има предвид, че е "по-балсаместо" е доста добре. Такива  червила по принцип не се задържат много при мен. Това издържа около 2-3 часа, в зависимост от това колко пия и ям. Не се размазва, ако е нанесено без молив. Изчезва равномерно и тъй като не изсушава устните - не се впива в по- сухи участъци.
Urban Decay Cream Lipstick Liar Ревю
Цветът е малко по- тъмен от моите устни и наистина е страхотен за ежедневието. Последното нещо, което искам да правя сутрин е да слагам молив за устни, че после и червило и да внимавам как го нанасям. Не, мерси! Едно такова "лесно" червило и съм готова.
Urban Decay Cream Lipstick Liar Ревю
Urban Decay Cream Lipstick Liar Ревю
За финал ще кажа, че не мога да го определя като задължителен продукт, но определено не съжалявам, че го имам в колекцията си и си го нося с кеф. Urban Decay е марка, която бавно се превръща в мой фаворит.

Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
*Продуктът ми беше предоставен за проба от PR на марката,но мнението ми и снимките са лично мои и не са повлияни от това* 

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required