Dead sea salt scrub на Lidl Ревю

Както ви обещах, днес ще споделя малко повече за още един мой любим пилинг за тяло. Знам, че повечето серии на Lidl изчезват много бързо, но точно тази е лятна лимитирана и ще може да се намери цяло лято, така че реших да ви разкажа повече.
Dead sea Salt Scrub на Lidl Ревю

Dead sea Salt Scrub на Lidl Ревю
Пилингът е с подобна опаковка, като този на Balea и пак е с предпазно фолио. Продуктът вътре не е толкова гъст и се загребва лесно. Още при отваряне се усеща супер приятният му аромат, който е на манго и хибискус.
Dead sea Salt Scrub на Lidl Ревю
Тук частиците са много по-фини и не се усещат толкова много върху тялото, но това не означава, че пилингът не е хубав. Усеща се олиото, което и малко се събира в ъглите на опаковката. Струва ми се, че този е малко по- икономичен, защото има леко разпенване при употреба и използвам по- малко количество за цялото тяло.
Отново почиства много добре тялото, оставя не толкова мазна следа, но пак трябва да се отмие хубаво. Основата пак е на соли, но не усещам толкова щипане при ранички или сред бръснене. Частиците по-скоро се усещат като захарни, отколкото със сол и почистват много нежно. Кожата е мека и мнооого гладка, като приятният аромат се задържа за кратко.
Dead sea Salt Scrub на Lidl Ревю
Ако интересът ми към пилингите и желанието да пробвам различните видове не беше толкова голям- със сигурност щях да се запася с още някоя опаковка от този страхотен пилинг. Супер подходящ за лятото, защото е много лек и не отежнява кожата, дава и малко хидратация и има много приятен свеж аромат.

Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required