Пилинг- олио Balea Ревю

Тази година реших, че е крайно време да си взема някой пилинг за тяло. До сега бях използвала само домашни, като любимият ми е този с кафе. Решението ми не беше много трудно и не се чудих дълго кой пилинг да си взема точно. Спрях се на един доста коментиран и достъпен вариант. А именно пилинг- олиото на Balea, което е със соли от Мъртво море.
Пилинг- олио Balea ревю

Опаковката му е удобна. Не заема много място на шкафчето ми и има предпазно фолио, което за мен е голям плюс.
Вътре ще намерите много гъст продукт, който първоначално трябваше да "загребвам". Пилинг частиците са доста едри и се усещат върху тялото, но не са прекалено груби ( поне според моите очаквания).
Пилинг- олио Balea ревю
Не бих го определила като икономичен, но не мога и да кажа, че съм го пестила. Нанасях значително количество от продукта върху цялото си тяло и след това масажирах с ръце. Разнася се лесно, но не се отмива толкова лесно. Оставя доста мазна следа след себе си, така че задължително трябва да се измие хубаво от тялото. Внимавайте, защото плочките в банята лесно се омазняват от него и може да се подхлъзнете. Ароматът уж е на лимонена трева, която леко мога да усетя, докато е в буркана, но която абсолютно се губи след нанасяне по тялото. Липсва ми свежият аромат, който продуктите на Balea често имат.
Тъй като пилингът е на основата на соли, ако имате ранички или тъкмо сте си избръснали краката - то най- вероятно ще има малко неприятно щипане.
До сега май повечето неща бяха негативни.. Отдавна не бях попадала на продукт, към който да имам толкова противоречиво мнение. Може би се чудите защо тогава реших да го покажа в блога? ЗАЩОТО ефектът му ми харесва страшно много! Въпреки всички недостатъци, които споделих бих си го купила отново, защото след него кожата ми изглежда прекрасно. Още при нанасяне се усеща маслото в пилинга и веднага след отмиване можете да видите колкото мека и хидратирана е кожата ви. Това усещане се запазва и след къпане, като кожата е и изключително гладка.
Пилинг- олио Balea ревю
Първият ми досег с пилингите за тяло определям за успешен. В момента ползвам един друг, за който ще ви разкажа съвсем скоро! Ще се радвам да ми споделите дали вие имате любим пилинг за тяло?

Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required