What's on my Iphone

Много обичам да гледам подобни клипчета в Youtube и тъй като все още нямам канал-реших да ви споделя любимите си приложения по старомодния начин! 😃
What's on my Iphone

Телефонът ми е Iphone 6S,в цвят Rose Gold.Паметта му е 64GB и вече съм успяла да я напълня наполовина.Калъфът ми е от AliExpress .Ето и още един подобен,който също имам: клик .
What's on my Iphone
Започвам с първата страница,която беше подредена така фабрично и не съм размествала.Най-основните неща са на тази страница и използвам повечето от тях всекидневно.Това са естествено: Messages,Photos,Camera,Weather, Clock, Notes и Reminders.
What's on my Iphone
Продължавам със следващата страница,която е и последната всъщност! Първите два реда имат отново фабрични апликации,които не съм размествала и които използвам по-рядко.Не обичам целите страници да са покрити с приложения,защото ми изглежда объркващо-така че съм си създала няколко папки,в които държа по-голямата част от тях.Извън папките държа нещата,които използвам нон-стоп: Abv Mail, Facebook, Instagram,Messenger,Pages Maneger,Viber и WhatsApp.
What's on my Iphone
Pages е приложението на Facebook,с което управлявам страницата на блога .
What's on my Iphone
В папка Extras съм скрила нещата,които почти не използвам и са си част от телефона.
What's on my Iphone
Папка Games има 6 игри,от които играя само 1.. Може ли да познаете коя?
Абсолютно съм пристрастена към нея и не мога да спра да я играя от години :))
Fun run и ОДуми ги пазя,защото по някой път с приятели ми се състезаваме на тях . До останалите прибягвам много рядко и аз не знам защо ги пазя.
What's on my Iphone
В папка Photography също има 6 приложения. Най-често използвам Whitagram,с което правя бялата рамка на снимките си за Instagram и Aviary - където оправям цветовете, яркостта, светлосенките и такива основни неща на повечето си снимки.
Layout е програма на Instagram,с която си правя колажи.VSCO е много известна програма сред блогърите и влогърите.Аз я намирам за малко объркваща и рядко я използвам 😇
Font Candy е много готино приложение,с което може да се добавя текст към всякакви снимки.Има готови шаблони,които също са страхотни.
И последното приложение е FotoRus,което има доста функции - можете да правите абсолютно всичко с него.Аз най-много харесвам един ефект,който има : Light pen,с който мога да добавям разни светлинки,звездички,целувки или други форми на снимките си.
What's on my Iphone

В Lifestyle папката имам доста разнообразни приложения.
Започвам с тези на H&M,Zara,Bershka и Stradivarius.
Няма как да пропусна приложението Period Calendar,с което следя месечния си цикъл.Spotify използвам за да слушам музика.Можете да ме последвате на suzaa93-главно слушам Ed Sheeran и Maroon 5 💝
IMDb използвам за да следя любимите си филми,новите такива по кината,както и за да оценявам всеки филм,който гледам.
Google Translate и приложението на Domino's няма нужда да ги коментирам,нали ?
What's on my Iphone
Тази папка има и втора страница,където съм скрила Blogger,Bloglovin и Beauty Feed-все приложения,свързани с блогването.Мобилното приложение на Blogger е доста смотано,но ми върши работа,ако трябва да поправя нещо набързо.BlogLovin и BeautyFeed използвам за да следя любимите си блогове.
Към Shedd се присъединих наскоро и за сега имам само 2 неща,които може да намерите с #beglam.
Чрез My Mtel следя колко интернет ми остава и ми напомня да си плащам сметките!
Приложението на Lidl използвам за да следя промоциите им.Мога да си запазвам нещата,които съм си харесала и да получавам известия за тях.
AliExpress използвам за да следя поръчките си oт там.
What's on my Iphone
Последната папка съм кръстила Social,където имам Twitter,Snapchat, Dropbox и Pinterest.
Google Maps използвам за навигация. Wallpapers е приложение,което използвах за да си свалям картинки,но след като открих Pinterest -го използвам все по-рядко.
Moovit и TaxiMe са супер полезни приложения.Moovit използвам често,когато имам нужда от помощ за градския транспорт в София,а с TaxiMe си намирам таксита много бързо и лесно.
What's on my Iphone
И тази папка има втора страница,където се крият приложения,които няма къде другаде да сложа.
Foursquare - приложение,където могат да се намерят всякакви заведения и мнения за тях.
LinkedIn и Outlook използвам за работа.Fiverr се води най-голямото приложение за услуги на свободна практика.
И последните две приложения са абсолютно нови за мен и все още ги разучавам - VTBodyWeight и Workouts.И двете приложения предлагат кратки тренировки и упражнения.
What's on my Iphone

И така-общо 54 апликации,от които най-много използвам Instagram и Pinterest.А Вие? 

Последвайте ме в Facebook | Instagram | Bloglovin

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required